Tecău a pierdut sub privirile tatălui!

Ultima actualizare:

    Tecău şi Rojer
Tecău şi Rojer

Perechea Horia Tecău / Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul Henri Kontinen - John Peers şi a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campionilor fiindcă Ryan Harrison şi Michael Venus s-au impus în faţa francezilor Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut, scor 6-7(4), 6-4, 10-5. Românul a fost susţinut din tribune de tatăl său, Romeo.

Tecău şi Rojer au fost fanii lui Hebert şi Mahut în meciul cu Harrison şi Venus, dar francezii au pierdut. Dacă echipa din Hexagon ar fi învins, Horia şi partenerul său mai aveau şanse de calificare în semifinalele Turneului Campionilor. Acum, însă, vor juca doar pentru palmares cu Harrison şi Venus.

Tecău a avut un suporter special în tribunele turneului din Anglia. Tatăl său, Romeo, a fost nelipsit de la meciuri şi şi-a încurajat fiul permanent, dar acesta nu a putut repeta performanţa din 2015, când a câştigat competiţia.

Romeo este cel care l-a susţinut pe Horia să practice tenisul, el fiind mult timp şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa şi apoi şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa. Recent, la 56 de ani, comisarul şef a ieşit la pensie.


    Romeo şi Horia Tecău
Romeo şi Horia Tecău
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net