Stere Halep: ”Chiar dacă Simona a dezamăgit azi, cu siguranţă îşi va reveni”

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, după finala turneului de la Roland Garros, că pentru fiica sa lupta continuă şi că sportiva îşi va reveni şi cu siguranţă va face o mare bucurie tenisului românesc.

"Lupta nu se opreşte aici, continuă. Am pierdut o luptă, nu războiul. A fost un meci foarte frumos, dar puţin neşansă acolo, la 3-0, i-a fost puţină frică de victorie şi deodată se întoarce toată ingineria. Dar e foarte bine, mergem mai departe, continuăm lupta. Ostapenko e o fată tânără care loveşte în minge, care nu a avut nicio reţinere, pentru ea a fost totul ok, a ajuns aici foarte tânără şi bravo ei, a avut un curaj extraordinar. În unele momente Simona trebuia să aibă mai mult curaj. Trebuie să acceptăm înfrângerile, ăsta-i sportul. Simona şi când pierde câştigă. Mulţumesc tuturor românilor care au fost alături de Simona. Chiar dacă Simona i-a dezamăgit astăzi, cu siguranţă îşi va reveni şi va face o mare bucurie tenisului românesc", a spus Stere Halep, la Protv.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finală disputată în carieră, cu Jelena Ostapenko.

Letona, numărul 47 WTA, câştigat primul ei trofeu ca profesionistă, la câteva zile după ce a împlinit 20 de ani.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net