Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare de la Miami

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

După turneul de la Indian Wells, circuitul feminin de tenis se mută pe cealaltă coastă a Americii, la Miami, pentru o competiţie la fel de puternică.

Cap de serie numărul 3, Simona Halep va avea un prim tur liber, după care va juca împotriva învingătoarei din partida Kristina Kucova - Naomi Osaka. Ulterior, printre posibilele adversare ale româncei se numără Ekaterina Makarova, Samantha Stosur, Caroline Garcia, Eugenie Bouchard, Johanna Konta şi Madison Keys. Halep se află pe aceeaşi jumătate de tablou cu lidera mondială Angelique Kerber, cele două putându-se întâlni în semifinale.

Simona Halep nu e singura jucătoare din România la Miami. Cap de serie 28, Irina Begu are şi ea un prim tur liber, prima rivală urmând să se stabilească din meciul Arruabarrena - Vihlianţeva.

În schimb, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu vor juca încă din primul tur. Cîrstea are parte de un meci tare, cu campioana olimpică Monica Puig, iar Niculescu se va duela cu suedeza Larsson.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net