Simona Halep a schimbat două ţinute într-o oră

Ultima actualizare:

    Simona  a trecut de la  salopetă la rochie de  seară în numai o oră
Simona a trecut de la salopetă la rochie de seară în numai o oră

Simona Halep profită din plin de perioada pe care o petrece acasă. Aflată într-o scurtă vacanţă, tenismena noastră a făcut într-o zi ceva ce nu-i deloc obişnuit pentru ea: a participat la două evenimente mondene. Şi s-a pregătit în consecinţă, schimbând două ţinute, care de care mai elegante.

Simona Halep a lăsat câteva zile tenisul pe planul doi şi se ocupă mai mult de viaţa sa socială. Sportiva, locul cinci în clasamentul mondial, este în România de ceva timp şi face “navata” Bucureşti-Constanţa.

Într-o singură zi, Simona a participat la două evenimente, lucru pe care de obicei ea nu-l face. S-a îmbrăcat într-o salopetă neagră, cu imprimeu floral şi şi-a asortat pantofi stiletto fucsia pentru prima sa apariţie, care a avut loc într-un local din Capitală. Puţin mai târziu, Halep a fost prezentă la o altă întâlnire de cinci stele, de data aceasta îmbrăcată într-o superbă rochie neagră. A fost invitată la lansarea unui nou model de ceasuri “Hublot” – ea asociindu-şi în februarie imaginea şi numele cu cel al producătorului elveţian de accesorii. Dacă în ţară Simona a strălucit, peste Ocean, jurnaliştii americani au făcut-o praf pentru prestaţiile sportive de la începutul anului.“Încă mai sunt oameni care le pun pe Halep şi pe Radwanska printre favorite înaintea fiecărui turneu... Nu mai are rost să spunem că performanţele lor au ajuns de tot râsul. Sunt ca un zombi!”, au scris cei de la tennisworldusa.com.Săptămâna viitoare este una plină pentru Halep şi colegele ei din echipa României de Fed Cup. Tenismenele noastre întâlnesc sâmbătă şi duminică echipa Marii Britanii, la Constanţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net