Simona Halep rămâne neînvinsă în turneele WTA din România. E în turul 2 la Cluj

Ultima actualizare:

    Simona Halep, la Transylvania OpenFOTO: Facebook/ Transylvania Open
Simona Halep, la Transylvania OpenFOTO: Facebook/ Transylvania Open

Simona Halep a debutat cu o victorie clară la Transylvania Open, turneul organizat în premieră la Cluj-Napoca. Ea își menține invincibilitatea în turneele WTA disputate în România.

În primul tur, Simona Halep, care e principala favorită a turneului clujean, a învins-o cu scorul de 6-1, 6-2 pe Gabriela Ruse, în prima dispută directă dintre cele două. Învingătoare în 73 de minute, constănțeanca a fost aplaudată din tribună de campioana de la US Open, Emma Răducanu. Aceasta a fost a 11-a victorie consecutivă din tot atâtea meciuri disputate de Halep în turneele WTA 250 organizate în România. Ea a mai participat la două ediții ale BRD Bucharest Open, disputate în 2014 și 2016 la Arenele BNR și acolo a câștigat de fiecare dată titlul. Competiția de la Cluj-Napoca este la prima ediție și, chiar dacă se dispută în sală, pare a-I asigura Simonei cadrul perfect pentru păstrarea invincibilității. Următoarea adversară a româncei va fi, azi, după ora 15.00, rusoaica Varvara Graceva.

”M-am simţit foarte bine pe teren, pentru că este o bucurie să vin din nou la Cluj. De fiecare dată, aici am jucat poate cel mai bun tenis al meu, şi la Fed Cup. Chiar dacă nu avem public, i-am simţit aproape de mine, de când am venit. O să-mi fie în continuare destul de greu să revin acolo unde îmi doresc, pentru că am un nou obiectiv, dar e o bucurie să fiu pe teren şi să fiu aptă. Eu cred că o să revenim la normal în curând şi o să ne putem bucura împreună de tenis, pentru că nu am de gând să mă las, mai vreau să mai joc”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net