Simona Halep, primele declarații după dubla victorie de la Shenzhen: «Irina a jucat mai bine»

Ultima actualizare:

    Simona Halep a învins-o pe Katerina SiniakovaFOTO: Guliver/ GettyImage
Simona Halep a învins-o pe Katerina SiniakovaFOTO: Guliver/ GettyImage

Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen împotriva Katerinei Siniakova după o finală la simplu, iar în finala dublă, alături de Irina Begu, le-a învins pe Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova. Simona a fost nevoită să joace și finala de simplu, dar și cea dublă în sală, din cauza ploii, însă Simona a mărturisit că nu a deranjat-o acest lucru.

Conform Gsp, Simona Halep a lăudat-o pe Irina Begu pentru jocul bun pe care l-a avut în finala dublă. Simona a povestit despre cum s-a simțit când a câștigat cele două finale Shenzhen, dar și că s-a bucurat că a reușit să o poată ajuta pe Irina Begu în turneu, în finala dublă.

"A fost OK indoor, aici aveți dotări foarte bune și ați fost pregătiți pentru toate scenariile. Nu contează prea mult unde joc, îmi plac și arenele mari, dar și cele mici. Mi-am adus aminte de momentele de la juniori, a fost o zi minunată, mai ales că am câștigat ambele trofee", a spus Simona Halep la conferința de presă susținută după meciul de dublu.

Mă bucur că am putut-o ajuta pe Irina și am reușit să câștigăm. Bineînțeles că ea a jucat mai bine din nou, la fel cum a făcut-o și în semifinale, dar cred că am făcut o echipă bună și am bătut două jucătoare de dublu foarte bune, ceea ce înseamnă mult", a declarat Simona Halep.


    Irina Begu
Irina Begu

Irina Begu a declarat că va mai juca alături de Simona Halep și în alte turnee, i se pare special că poate juca cu o româncă care este locul 1 mondial.

"Cu siguranță o să mai jucăm și la alte turnee, am jucat și la Madrid în 2017 și am ajuns până în semifinale. Depinde foarte mult de Simona, e numărul 1 WTA, e normal să se concentreze mai mult pe simplu. Eu joc mai mult dublu, iar atunci când are timp și vrea să jucăm vom încerca să o facem.

E special să joci cu o româncă, mai ales care este numărul 1 mondial. Eu și Simona ne știm de când eram niște copile. Pentru mine e mai ușor să joc cu ea, ne-am distrat foarte mult jucând la dublu", a declarat Begu la conferința de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net