Simona Halep, prima semifinală din 2017

Ultima actualizare:

    Simona va reveni de  mâine pe locul patru în  clasamentul mondialFoto: Guliver/ GettyImages
Simona va reveni de mâine pe locul patru în clasamentul mondialFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep merge ceas la turneul de la Stuttgart. Românca, locul cinci mondial şi favorita numărul patru a competiţiei germane, a obţinut cea mai bună performanţă a ei din 2017. Aseară, după închiderea ediţiei, Simona a jucat semifinala împotriva favoritei gazdelor, nemţoaica Laura Siegemund.

Simonei Halep îi prieşte zgura. După cele două victorii obţinute pe aceeaşi suprafaţă, la Mamaia, în întâlnirea din Fed Cup cu Marea Britanie, ocupanta locului cinci mondial face meciuri foarte bune la turneul de la Stuttgart, unde, până în faza semifinalelor, nu a pierdut nici un set. Românca a reuşit cel mai lung parcurs de până acum în 2017, după ce vineri seara a câştigat sfertul cu letona Anastasija Sevastova. 

”Sunt foarte fericită că am ajuns în semifinale. Am evoluat bine, nu a fost uşor. Cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri în acest sezon, m-am simţit foarte bine. Meciul cu Laura va fi greu, publicul va fi de partea ei, sper să fac o partidă cât mai bună”, a declarat Halep, la finalul meciului cu Sevastova. Partida contra favoritei locale, locul 49 WTA, s-a disputat aseară, după închiderea ediţiei ziarului nostru. În urma rezultatelor din turneul de la Stuttgart, indiferent de deznodământul partidei de aseară, Halep o va depăşi pe Dominika Cibulkova şi va reveni pe locul 4 WTA.

Un turneu reuşit face şi Irina Begu, la Istanbul. Romînca, locul 33 mondial, a ajuns până în semifinale, după ce vineri seara s-a impus în faţa turcoaicei Basak Eraydin, locul 257 WTA. Aseară, după închiderea ediţiei, Begu a jucat penru finală cu Elise Mertens, poziţia 65 WTA.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net