Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta, în semifinalele turneului demonstrativ de la Hua Hin

Ultima actualizare:

    Simona Halep e numărul unu mondial
Simona Halep e numărul unu mondial

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o,în două seturi, 6-3, 6-3, pe britanica Johanna Konta, locul 9 WTA, în semifinalele turneului demonstrativ de la Hua Hin (Thailanda).

Halep a abordat serios meciul cu Konta, care a părut mai relaxată. Românca a dat dovadă de concentrare, a făcut risipă de energie, a jucat cu poftă şi a lovit cu sete mingea. Doar serviciul ei a mai "scârţâit, dar numai în primul set, în care cele două jucătoare au reuşit cinci break-uri, trei pentru româncă.

Konta a fost mai rispitoare, a greşit mai mult, iar serviciul ei nu a fost la un nivel ridicat. În general, jocul Simonei Halep a arătat bine, ea îmbinând foarte bine clasica ei evoluţie defensivă cu un plus de agresivitate şi ofensivă. Jucătoarea română a reuşit multe puncte spectaculoase, aplaudate de spectatorii din tribune.

Deşi scorul a fost identic, setul I a fost mai echilibrat, durând circa 50 de minute. Halep a condus cu 2-0, dar a fost egalată, apoi cu 4-1, însă Konta s-a apropiat la un ghem. Din acel moment, românca a luat două ghemuri la rând şi a închis setul.

În partea a doua, Halep a reuşit un break la 2-2, pe care l-a dublat la final, impunându-se după aproximativ o oră şi jumătate.

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA, a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, numărul 7 WTA, scor 6-1, 6-4, în semifinalele turneului demonstrativ de la Hua Hin (Thailanda). Pliskova o va întâlni în ultimul act pe Simona Halep, liderul WTA.

Finala dintre Halep şi Pliskova va avea loc duminică, de la ora 13.00. Tot mâine va disputa şi meciul pentru locul trei, între Konta şi Ostapenko.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net