Simona Halep e împotriva WTA

Ultima actualizare:

    Simona va termina anul 2016 pe locul 4 mondial
Simona va termina anul 2016 pe locul 4 mondial

Lumea tenisului feminin este la un moment de răscruce. Şeful executiv al WTA a anunţat că se doreşte schimbarea unor reguli în circuitul fetelor, însă mai multe jucătoare s-au arătat nemuţumite de acest lucru. Printre ele şi Simona Halep!

Oficialii WTA vor să facă modificări semnificative tocmai pentru ca meciurile să devină mai scurte şi, spun ei, mult mai atractive publicului. În acest sens, ei vor ca setul decisiv să fie eliminat în meciurile fetelor, să se joace un super tie-break, aşa cum se întâmplă în meciurile de dublu. În plus, se doreşte şi introducerea punctului decisiv la scor egal, 40-40, eliminându-se astfel regula avantajului. Multe dintre jucătoare nu privesc cu ochi buni aceste schimbări şi susţin că regulile ar trebui să rămână aşa cum sunt ele astăzi. Ideea este împărtăşită şi de Simona Halep, românca fiind de părere că nu ar trebui să se renunţe la setul decisiv. “Chiar dacă pierzi în setul decisiv, asta înseamnă că ai ocazia să fii mai puternică. Ştii unde eşti şi poate data viitoare poţi fi mai puternică decât adversara care te-a bătut”, a spus Halep, pentru straitstimes.com. Simona, locul 4 mondial, a revenit ieri în ţară şi va rămâne până în decembrie, când va pleca la pregătire, în Australia. Ea va începe sezonul 2017 cu turneul de la Shenzhen (1-7 ianuarie), la fel cum a făcut-o şi în urmă cu doi ani, când a câştigat competiţia din oraşul chinez.

Cibulkova, cea mai bună la Turneul Campioanelor

simeon stalpnicul png

Slovaca Dominika Cubulkova a fost senzaţia turneului de la Singapore. După ce  a trecut de Simona Halep în faza grupelor, a câştigat şi semifinala, iar ieri a învins-o pe Angelique Kerber, în finală. Cibulkova s-a impus cu 6-3, 6-4 în faţa liderului mondial, iar de azi va urca pe locul 5 în clasamentul WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net