Serena Williams, o mamică împlinită! Cum se distrează alături de micuța Alexis

Ultima actualizare:

    Serena Williams este o mămică fericită Foto:Getty
Serena Williams este o mămică fericită Foto:Getty

Serena Williams (36 ani) profită de timpul liber pe care îl are până la întoarcerea pe terenul de tenis în luna ianuarie, 2018. Se bucură de lucrurile simple alături de fiica sa, Alexis. Recent, Serena a încărcat niște fotografii adorabile pe pagina personală de Instagram prin care le-a arătat admiratorior din întrega alume cât de bine se simte alături de micuța sa.

Serena a devenit mamică cu trei luni în urmă și, de atunci nu se sfiește să o răsfețe pe cea mică în fel și chip. Adesea împărășește diverse cadre cu ea și fiica sa pe pagina persoanșă de Instagram. Alexis a apărut în lumina reflectoarelor la scurt timp după ce a venit pe lume, apărând deja într-un clip publicitar alături de mama sa tensimenă. Serena Williams le-a arătat-o tuturor pe fiica ei adorbailă, Alexis Olympia Jr în cel mai recent clip publicitar al băuturii Gatorade. Reclama durează un minut şi 30 de secunde şi surpinde un sentiment matern profund, dar şi un mesaj motivaţional, potrivit dailymail.co.uk.


    Fiica Serenei are trei luni Foto:Arhivă personală Serena Williams
Fiica Serenei are trei luni Foto:Arhivă personală Serena Williams

În clip, Serena o ține în brațe pe fiica sa și vorbește despre viitorul acesteia și despre faptul că o va încuraja chiar dacă alege să nu îi calce pe urme. Serena  îi adresează nişte cuvinte cu adevărat emoţionante. "Draga mea, nu îmi va păsa dacă vei juca tenis prost sau dacă decizi să nu ţii în viaţa ta în mână o rachetă de tenis, dar te implor ca, în jocul vieţii, să nu te dai bătută. Aşa cum m-a învăţat pe mine, sportul te va ajuta să devii puternică. Vei descoperi puterea şi graţia corpului tău.Vei învăţa să te mişti şi vei deprinde modalitatea de a-i motiva şi pe cei din jurul tău. Vei găsi curajul să fii demnă, să munceşti din greu şi să te faci auzită indiferent de domeniul în care vei dori să activezi. Aşa că, nu te opri din jucat, draga mea. Nu te opri vreodată", au fost cuvintele la finalul cărora Serena a sărutat-o protector pe frunte pe fiica sa, Alexis Jr.


    Cea mică a fost fascinată de filtrele de pe InstagramFoto:Arhivă personalăn Serena Williams
Cea mică a fost fascinată de filtrele de pe InstagramFoto:Arhivă personalăn Serena Williams

De această dată, mama și fiica nu apar într-un clip publcitar , ci în niște fotografii făcute de Serena. Tensimena s-a jucat cu mai multe filtre foto, iar imaginile rezultate topesc inima oricui. Se poate observa cu claritate că Serena este foarte mândră de fiica sa, Alexis. În una dintre imagini, Selena o sărută protector pe frunte pe fiica sa, care se uită, cu multă curiozitate, spre obiectivul camerei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net