Scandal monstru în tenisul românesc! Tecău, luat la țintă!

Ultima actualizare:

    Marius Copil a ieșit la atac
Marius Copil a ieșit la atac

Florin Mergea a refuzat să joace pentru România în Cupa Davis, în meciul pierdut contra Austriei, 1-4, și din câte se pare totul e cauzat de relația rece pe care o are cu Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei noastre. Marius Copil e de partea lui Mergea și-l atacă pe Horia Tecău.

”România nu m-a ajutat cu absolut nimic. Când eram junior, la 16 ani, tatăl meu plătea tot doar ca să pot participa pe tabloul principal, să nu mai joc în calificări. N-am fost ajutat cu nimic. Totul a fost obţinut pe barba mea şi cu ajutorul părinţilor mei.

Dacă trăiam într-o ţară care m-ar fi ajutat total în carieră, atunci da, aş da şi eu înapoi României ceea ar merita. Mi-aş dori să văd oamenii din tenisul românesc că se ocupă mult mai mult de tinerii care vin din spate. Mie mi se pare că jucătorii tineri nu sunt ajutaţi cu nimic, nu sunt îndrumaţi bine, chiar nu mi se pare normal”, a spus Copil la Telekom Sport.

Acesta a făcut declarații dure și la adresa lui Horia Tecău, cel care spunea că a juca pentru România e o mîndrie: ”El câştigă un tur, sunt minimum 45 de puncte, dacă nu 90. Eu ca să ajung la 90 de puncte trebuie să câştig un turneu Challenger. Şi eu dacă aş avea un an în care să joc pe tabloul principal al tuturor turneelor de Masters şi Grand Slam, aş face mult mai lejer puncte”.

Copil nu l-a uitat nici pe Andrei Pavel: ”Mi-aş dori o schimbare, un pic mai mult respect din partea căpitanului, din partea Federaţiei. Mă înţeleg foarte bine cu Andrei în afara tenisului, un băiat extraordinar, dar în plan profesional, mi-aş dori să se implice mai mult”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net