Româncele şi-au aflat adversarele la Miami. Halep are traseu de foc

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

În următoarele două săptămâni se desfăşoară la Miami turneul Premier Mandatory cu premii în valoare de aporoape 7 milioane de dolari. La feminin, ţara noastră are şase reprezentante, patru pe tabloul principal şi două în calificări.

Cap de serie numărul 5, Simona Halep are liber în primul tur, după care va juca împotriva învingătoarei din meciul Kateryna Bondarenko (Ucraina) - Daria Kasatkina (Rusia), ultima fiind o tânără speranţă a tenisului feminin.

În continuare, Simona Halep ar putea da peste Samantha Stosur (Australia) în turul 3, Sloane Stephens (SUA) sau Lucie Safarova în optimi şi Agnieszka Radwanska sau ana Ivanovic în sferturi. Apoi, în semifinale, Halep s-ar putea reîntâlni cu lidera mondială Serena Williams, cea în faţa căreia a pierdut în sferturile turneului de la Indian Wells.

Cap de serie numărul 32, Monica Niculescu are şi ea un prim tur liber, afându-se pe cealaltă jumătate de tablou, dominată de Victoria Azarenka, Garbine Muguruza şi Angelique Kerber. În turul doi, Niculescu îşi aşteaptă adversara din disputa Van Uytvanck (Belgia) - Peng (China).

Alte două tenismene din România, Alexandra Dulgheru şi Irina Begu,vor intra în concurs în primul tur. Dulgheru se va duela cu ucraineanca Tsurenko, iar Begu cu o rivală necunoscută încă, venită din calificări.

Tot în calificări vor evolua Sorana Cîrstea şi Patricia Maria Ţig.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net