Reacția lui Ilie Năstase după eșecul Simonei Halep: ”E păcat când pierzi așa”

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase a declarat că este dezamăgit, dar în același timp, și încrezător
Ilie Năstase a declarat că este dezamăgit, dar în același timp, și încrezător

Simona Halep a jucat sâmbătă, 10 iunie, meciul decisiv contra Lelenei Ostapenko. Din păcate, tenismena noastră a pierdut pentru a doua oară finala de la Rolland Garros și, odată cu ea, șansa de a urca pe primul loc în clasamentul mondial. După meci, reacțiile nu au contenit să apară, iar cea a lui Ilie Năstase a fost poate cea mai așteptată.

Ilie Năstase a urmărit finala de la Roland Rarros și a fost alături de Simona Halep. Cu toate că a fost dezamăgit de rezultatul final, Năstase a lăudat-o pe Halep.

"Suntem cu toţii dezamăgiţi, normal. Aşa cum cu siguranţă este şi ea. A fost atât de aproape să câştige finala. A avut la un moment dat parcă trei mingi de 4-0 (n.r. - în setul doi), dar adversara ei a întors meciul şi a câştigat. E păcat când pierzi aşa. Dacă se întâmpla în primul tur, era mai uşor, dar în finală să pierzi aşa e dureros. Însă indiferent că a pierdut, Simona rămâne o campioană şi sperăm toţi să revină cât mai repede”, a spus Năstase, pentru Agerpres, citat de Adevărul.

Năstase este de părere că o astfel de înfrângere lasă câteva urme și că tenismenei noastre îi va fi greu să își revină, însă este încrezător în puterea, determinarea și forța ei de muncă.

”Îi va fi destul de greu să se monteze din nou pentru că este a doua finală la Roland Garros pe care o pierde, dar nimic nu e uşor. Eu am încredere că va reveni repede, iar următoarea şansă de a câştiga un Grand Slam este Wimbledon-ul. Trebuie să meargă înainte. După cum am spus, ea rămâne o campioană”, a mai spus Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net