Nuntă de 7 stele

Ultima actualizare:

    Ana şi Bastian sunt  împreună de doi aniFoto: AP
Ana şi Bastian sunt împreună de doi aniFoto: AP

Fotbalistul Bastian Schweinsteiger şi tenismena Ana Ivanovic s-au căsătorit la Veneţia, petrecerea fiind una grandioasă. Printre invitaţi a fost şi Sorana Cîrstea.

Nunta anului în lumea sportului a început luni şi se va termina în această seară. Locaţia a fost ţinută mult timp secretă, inclusiv pentru fericiţii invitaţi. Printre ei a fost şi Sorana Cîrstea, bună prietenă cu tenismena sârbă.

După o relaţie de aproape doi ani, neamţul Bastian Schweinsteiger (31 de ani) şi frumoasa sârboaică Ana Ivanovic (28 de ani) şi-au unit destinele într-o atmosferă de basm. Detaliile nunţii au fost ţinute mult timp ascunse inclusiv pentru oaspeţi, care au fost anunţaţi doar să-şi ia liber în intervalul 11-13 iulie şi să se prezinte la aeroportul din Veneţia. Cu paparazzi pe urmele lor, Bastian şi Ana nu s-au putut feri până la capăt, cuplul de miri fiind surprinşi luni seară pe o gondolă din Veneţia, îndreptându-se spre hotelul de 7 stele Aman Canal Grande, un palat din secolul XVI transformat într-o locaţie exclusivistă. De altfel, în afara puţinilor invitaţi, nici musca n-a mişcat la Aman Canal Grande, toate facilităţile hotelului fiind închiriate de luni până miercuri de proaspăta familie Schweinsteiger.

Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger au avut o barcă pe post de caleaşcă
Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger au avut o barcă pe post de caleaşcă

Noaptea nunţii a costat 5.000 €

Dormitorul matrimonial în care fotbalistul şi tenismena şi-au petrecut cele trei zile de vis i-a costat pe cei doi nu mai puţin de 5.000 de euro pe noapte, un preţ de trei ori mai mare decât al unei camere obişnuite. În urmă cu doi ani, în acelaşi dormitor s-au bucurat de noaptea nunţii actorul George Clooney şi iubita sa, Amal Alamudin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net