LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Dominika Cibulkova

Ultima actualizare:

    Simona Halep, la SingaporeFoto: GettyImages
Simona Halep, la SingaporeFoto: GettyImages

Simona Halep a pierdut în două seturi meciul cu Dominika Cibulkova, 3-6, 6-7, și nu a mai are nici o șansă la calificarea în semifinale. Pentru penultimul act, românca ar fi avut nevoie măcar de un set câștigat cu Cibulkova, apoi să fie avantajată de jocul rezultatelor.

UPDATE: Tie-break-ul a fost la fel de echilibrat ca întregul set. S-a mers cap la cap, Cibulkova a avut 6-5 și minge de meci și n-a ratat-o. A câștigat setul la 6 și meciul

UPDATE: Halep a început bine game-ul cu Cibulkova la serviciu a câștigat primul punct, dar slovaca a revenit formidabil și s-a impus Avem tie-breaak!

UPDATE: Simona revine la conducere. A câștigat pe propriul serviciu un game care n-a fost deloc ușor. În pauza dintre game-uri, Halep l-a chemat pe Cahill pentru a discuta cu el. Australianul i-a dat câteva sfaturi și a încurajat-o spunându-i doar sp fie mai agresivă la retur.

UPDATE: Slovaca își face serviciul destul de ușor și rămâne în set! 5-5

UPDATE: Super game făcut de Simona! Românca și-a câștigat serviciul și conduce în setul 2, 5-4! Un break acum ar fi perfect!

UPDATE: Game-ul opt a fost cel mai disputat al setului doi. Halep a făcut break și a egalat la 4.

UPDATE: Din păcate pentru noi, Simona și-a pierdut, din nou, serviciul. Slovaca are avans și serviciul.

UPDATE: Cibulkova a început bine game-ul la serviciu, câștigând un punct disputat, moment în care au apărut primele semne de nervozitate ale Simonei. A fost clipa care a decis game-ul, dar, culmea, în favoarea Simonei. Românca a făcut break-ul și egalează la 3.

UPDATE - Slovaca beneficiază din nou de lipsa de concentrare a Simonei şi se duce repede la 40-0 pe serviciul româncei. Cibulkova reuşeşte break-ul la 15

UPDATE - Cibulkova reacţionează după cele două game-uri pierdute şi îşi aduce aminte că trebuie să câştige cu 2-0 pentru a merge în semifinale. E 2-2 şi setul rămâne echilibrat.

UPDATE - Meciul a devenit foarte intens. Halep se simte mai bine, dar Cibulkova se mişcă şi ea extraordinar pe teren. Câştigă greu, la avantaje, şi conduce cu 2-1, pentru prima dată în acest meci.

UPDATE - Halep ţine aproape în set şi reuşeşte să ia break-ul după ce părea că a scăpat-o din nou din mână pe slovacă. E 1-1 şi totul se joacă de acum. Doar Simona să fie alta decât cea din primul set.

UPDATE - Simona parcă nu e interesată de acest joc. Slovaca se duce la 0-40 pe serviciul ei, Halep revine la 40-40, dar pierde după abantaje. Cibulkova începe tot cu break şi setul doi. Halep pare eliminată dni turneu.

UPDATE - Cibulkova nu-i dă nicio şansă româncei şi câştigă la 15 game-ul şi cu 6-3 primul set. În acest moment nu mai depinde doar de Halep să se califice în semifinale. Ea trebuie să ţină cu Kerber, dar doar dacă reuşeşte să revină în acest joc şi să câştige cu 2-1. Şi cu un set câştigat cu Cibulkova mai păstrează şanse, iar la înfrângeree eliminată.

UPDATE - Halep câştigă la 0, dar Cibulkova pare că şi-a păstrat forţele pentru game-ul pe serviciu care îi poate aduce primul set.

UPDATE - Cibulkova nu greşeşte şi rămâne în faţă. Slovaca e aproape de câştigarea setului 1.

UPDATE - Halep câştigă în sfârşit un game uşor. Din păcate atitudinea ei nu pare cea potrivită şi e oricum departe de Cibulkova.

UPDATE - Un simplu foc de paie. Cibulkova îşi câştigă autoritar serviciul şi conduce cu 4-1.

UPDATE - Pentru a nu sta la mâna rezultatului jocului dintre Kerber şi Keys, Halep trebuie să câştige cu 2-0. Pentru asta trebuie să-şi revină însă repede, cât încă e un singur break între ea şi Cibulkova. Halep ia în sfârşit un game, cu greu şi ăsta.

UPDATE - Halep e sub nivelul mării şi deocamdată nu se regsăeşte. Pierde din nou un game la 0 şi rămâne cu un singur punct câştigat în primele trei game-uri.

UPDATE - Slovaca e la un nivel de energie superior în acest start de joc. S-a dus repede la 0-40 pe serviciul lui Halep şi câştigă break-ul la 0.

UPDATE - Cibulkova a intrat cu motoarele turate la maximum. Stie că are nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a merge în semifinale. Aceasta câştigă la 15 primul game.

UPDATE - A început meciul, cu slovaca la serviciu!

Adversara Simonei Halep va fi Dominika Cibulkova, o jucătoare pe care Simona a învins-o anul acesta în finala turneului de la Madrid. Slovaca are 3-2 la general, dar acest lucru nu o sperie pe Simona Halep. Ea știe deja ce trebuie să facă pentru a o învinge pe adversara ei. "Cibulkova nu se mişcă la fel de bine ca Angelique Keber şi mereu când am jucat împotriva ei am avut senzaţia că pot puncta, astfel că trebuie să fiu agresivă, să îmi fac jocul meu, să fiu acolo pentru fiecare punct, deoarece ea luptă până la final şi nu trebuie să-mi pierd concentrarea", a declarat Halep.

O victorie cu 2-0 a Simonei ar echivala cu calificarea ei matematică în semifinale, indiferent de rezultatul meciului dintre Angelique Kerber și Madison Keys,care va avea loc la ora 14.30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net