Le prieşte America!

Ultima actualizare:

    Horia şi Florin sunt cap de serie numărul 3 la turneul americanFoto: Mediafax
Horia şi Florin sunt cap de serie numărul 3 la turneul americanFoto: Mediafax

Turneul de la Washington le poartă noroc românilor. Nu mai puţin de trei conaţionali au ajuns în semifinale, la dublu masculin şi feminin. Cuplul care ne va reprezenta şi la Olimpiada de la Rio, Horia Tecău- Florin Mergea, se va lupta azi pentru finală, iar Monica Niculescu a jucat azi-noapte, în semifinale, cu o parteneră din Belgia, Yanina Wickmayer.

Florin Mergea şi Horia Tecău se pregătesc pentru participarea în proba de dublu de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine. Ei fac echipă la turneul de la Washington, competiţie la care au fost desemnaţi cap de serie numărul 3. Românii şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au calificat în semifinale, după succesul de 6-1, 6-4, contra perechii Oliver Marach-Fabrice Martin. Ce doi români vor juca diseară pentru finala turneului dotat cu premii în valoare totală de 1.877.705 dolari. Adversari le vor fi Daniel Nestor-Edouard Roger-Vasselin, cap de serie numărul 2. Şi la dublu feminin am avut parte de rezultate consistente. Monica Niculescu face pereche cu Yanina Wickmayer, din Belgia, alături de care a ajuns până în semifinale la Washington. Aseară, târziu, după închiderea ediţiei, românca a jucat pentru calificarea în finală cu perechea Dabrowski - Yang Z.    

Simona Halep s-a întâlnit cu Nadia

Simona Halep se află de două zile în Canada, la Montreal, dar nu a avut deloc timp să-şi tragă sufletul. Pe lângă antrenamente, Simona Halep a jucat tenis cu copiii joi dimineață, iar seara a fost invitata specială a Nadiei Comăneci la aniversarea a 40 de ani de la prima notă de 10 din gimnastică, eveniment orgranizat de conducătorii sportului din Montreal chiar în locul în care românca a rescris istoria. Simona a fost însoțită de Darren Cahill, în vreme ce Nadia l-a avut alături pe soțul ei, Bart Conner.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net