Konta, despe victoria cu Halep: ”E incredibil cum se schimbă lucrurile în tenis”

Ultima actualizare:

    Konta a învins-o pe Halep la sferturile de finală de la Wimbledonfoto: Getty
Konta a învins-o pe Halep la sferturile de finală de la Wimbledonfoto: Getty

Înfrângere dureroasă pentru românca noatră la sferturile de finală de la Wimbledon. Britanica Johanna Konta s-a impus cu 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6 și s-a calificat în semifinalele turneului.

Johanna nu i-a dat ocazia lui Halep să devină 1 WTA. Britanica s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, unde va juca mai departe cu Venus Williams.

"E incredibil cum se schimbă lucrurile în tenis. Eram într-o situație defavorabilă acum câteva zeci de minute și iată-mă acum câștigătoare. Am fost concentrată pe ceea ce doream să obțin. Știam că Simona nu-mi va da cadouri și am încercat să-mi creez eu șansele mele.

Am fost norocoasă, dar și constantă în ce am făcut. Spectatorii m-au ajutat, au fost incredibili! Suportul lor a fost deosebit. E drept, la finalul meciului, la minge de meci, am auzit o voce de femeie țipând. Nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat", a declarat Konta la Eurosport, potrivit gsp.ro.

39 de ani au trecut de când o jucătoare din Marea Britanie a ajuns ultima dată în semifinale la Wimbledon. Cât despre meciul pe care îl va avea cu Venus, Konta nu se teme, dar nici nu o subestimează.

"Nu cred că anii pe care-i are Venus sunt un lucru negativ. A avut mai multe bătălii ca mine. Văd în ea o mare campioană. Cred în abilitățile pe care le am. Nu vreau să visez foarte mult. Vreau mai mult să mă concentrez pe munca mea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net