LIVE Wimbledon Simona Halep - Johanna Konta, live text ora 18.00

Ultima actualizare:

    Konta a plâns după ce a fost jignită
Konta a plâns după ce a fost jignită

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a provocat un scandal monstru la FedCup, competiţie desfăşurată între Romania si Marea Britanie, printre cele pe care le-a jignit fiind Johanna Konta, adversara de azi a Simonei Halep de la Wimbledon, Anne Keothavong sau arbitrul principal.

Simona Halep şi Johanna Konta se vor întâlni pentru prima oară după scandalul de la Fed Cup, iar românca va avea un public ostil.

În aprilie acest an, Ilie Năstase a fost în centrul atenţiei la întrecerea de la Mamaia. Ce s-a întâmplat? Arbitrul de scaun l-a atenţionat pe Nastase în legătură cu comportamentul unor spectatori, după ce Johanna Konta s-a plâns de atitudinea lor. Dar, liderul echipei a replicat cu un vocabular suburban, a primit avertisment şi apoi l-a injurat şi pe arbitru, spunându-i "fucking asshole". A fost evacuat din sală, însă până să părăsească incinta le-a numit "fucking bitches" pe Johanna Konta, dar şi pe căpitanul nejucător Anne Keothavong. Năstase a continuat pe acelaşi ton, spunându-i unei jurnaliste britanice că e proastă.

Înainte de ieşirea nervoasă de la meciul Cîrstea - Konta, fostul tenismen avusese o remarcă deplasată şi la adresa viitorului copil al Serenei Williams. "Să vedem ce culoare va avea. Ciocolatiu?", a spus el.

Pentru toate aceste escapade, Ilie Năstase e anchetat de forul internaţional de tenis şi acum nu are acces la Wimbledon. Agenţii de securitate au primit fotografii cu Ilie Năstase şi au ordin să nu-l lase să asiste la turneu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net