Ilie Năstase o critică dur pe Maria Șarapova: „Dacă uneia care s-a drogat...”

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase a criticat-o dur pe Maria ȘarapovaFoto: Getty
Ilie Năstase a criticat-o dur pe Maria ȘarapovaFoto: Getty

Ilie Năstase a criticat-o dur pe rusoaica Maria Șarapova după ce Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur al US Open, cu scorul 6-4, 4-6, 6-3. Fostul tenismen este de părere că Șarapova nici n-ar trebui să i se mai îngăduie să joace vreodată după scandalul de dopaj.

Maria Șarapova a revenit în glorie în circuit după ce și-a ispășit suspendarea. Întrebat dacă Simona Halep suferă de un complex în fața rusoaicei, Ilie Năstase a fost invaziv și foarte critic:

„Nu știu. Trebuie să o întrebați pe ea dacă e complexată. Eu dormeam la ora aia. Eu mă bag la judo, pentru că nu mă mai lasă ăștia în tenis. Dacă uneia care s-a drogat (Maria Șarapova, n.r.) îi dai dreptul să joace, atunci mie...? Nu prea e normală treaba asta. S-a supărat și Muguruza, dar cred că e normal să fie așa. Halep a spus ceva foarte bine: «Dacă e să fiu numărul 1, atunci o să fiu numărul 1.» Hai să o lăsăm în pace să joace, pentru că o să fie bine”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport Live, citat de Mediafax.


    Șarapova a învins-o pe Halep cu scorul 6-4, 4-6, 6-3Foto: Getty
Șarapova a învins-o pe Halep cu scorul 6-4, 4-6, 6-3Foto: Getty

Fostul campion este în continuare vădit afectat de interdicțiile impuse după scandalul de la FED Cup. El a fost amendat cu 10.000 de dolari și nu mai are voie să participe nici în calitate de spectator la competițiile organizate de ITF, până pe 31 decembrie 2018.

„Poate-și protejează mai mult sponsorii, decât să curețe ce se întâmplă în tenis. A fost o surpriză că a fost reprimită Șarapova, pentru toți. cu critici nu e bine, cu nimic nu e bine. Avocații mei fac recurs acum. Ei pe mine m-au suspendat fără să mă judece”, a mai adăugat Năstase, potrivit Realitatea.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net