Ilie Năstase lovește din nou, însă cu bâta-n baltă: ”Mi-a spus în franceză că sunt o c***ă mare”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La scurt timp după ce a răsuflat ușurat că a obținut o reducere a suspendării dictate de ITF, pentru declarații rasiste, iată că ies la iveală noi acuzații la adresa comportamentului lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase şi-a dat demisia din funcţia de căpitan nejucător în echipa de Fed Cup a României, însă cât timp le-a condus pe fete a avut un comportament urât cu care le-a îngrozit pe adversare. Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) l-a suspendat pe „Nasty“ pentru spectacolul penibil pe care acesta l-a făcut la Mamaia, atunci când România a întâlnit Marea Britanie. Acest episod n-a fost însă singurul cu care Năstase a încălcat normele bunului simţ, relatează Adevărul.

În februarie 2017, într-o altă partidă de Fed Cup, România – Belgia, scor 1-3, Năstase a jignit-o pe Dominique Monami. Aceasta a îndeplinit funcţia de căpitan nejucător în echipa adversă. După ce a aflat că „Nasty“ s-a ales cu pedepse reduse pentru comportamentul său din meciul cu Marea Britanie, Monami făcut o serie de dezvăluiri pentru „Le Soir“. Ce a spus? *Ilie Năstase m-a insultat. Mi-a spus în franceză: Eşti o c***a mare, habar n-ai de tenis!   *A fost foarte violent, mai ales că oficialii de la ITF n-au reacţionat!  *Asta e. N-am plâns. Până la urmă, l-am ignorat şi am acumulat mai multă energie pentru a câştiga. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net