Ilie Năstase, gonit cu bodyguarzii de la Wimbledon!

Ultima actualizare:

    Ilie NăstaseFoto: Getty
Ilie NăstaseFoto: Getty

Organizatorii de la Wimbledon nu vor ca Ilie Năstase să fie prezent la turneu şi au luat măsuri fără precedent. Agenţii de pază au primit fotografii cu chipul său şi ordinul e de nu a-l lăsa pe fostul mare tenismen să pătrundă în arenă.

Forţele de ordine de la Wimbledon nu-l lasă pe Ilie Năstase să intre la turneul de la Wimbledon, românul fiind suspendat provizoriu de Federaţia Internaţională de Tenis. El a avut o serie de remarci negative la adresa unor tenismene. în declaraţiile sale a jignit copilul nenăscut al Serenei Williams, dar şi pe Johanna Konta, sportivă ce a jucat cu Simona Halep în meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie.

Preşedintele All England Club, Philip Brook, a confirmat că Ilie Năstase nu va fi invitat în Loja Regală la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon. "Ceea ce a făcut, trebuie să spunem, acţiunile lui nu au fost foarte bune şi le condamnăm. În ceea ce priveşte Loja Regală, el nu o să primească anul acesta o invitaţie", a declarat Brook.

"Dar să trăiesc am voie? Am voie să mă duc la Londra, să intru în oraş, pe străzi? Să îi întrebaţi asta! Nici în Anglia poate că nu am voie să merg. Ce am făcut? Am omorât vreun om? Eu am o problemă cu ITF-ul (Federaţia Internaţională de Tenis). Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul nu are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare... nu prea mă mai interesează. Eu atâta ştiu şi ar trebui să îi întrebaţi pe ei: în '73, când n-a vrut să joace nimeni la Wimbledon şi eu am jucat - nu contează? La asta nu se gândesc? Dar dacă ei sunt atât de minusculi la minte, eu nu am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu meciul din România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg", a declarat Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net