Ilie Năstase a făcut apel la ITF

Ultima actualizare:

    Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a făcut apel la suspendarea de peste trei ani dictată de ITF după incidentele din luna aprilie, de la Mamaia, unde a avut loc întâlnirea cu Marea Britanie.

Informaţia a fost oferită de BBC, care spune că o instanţă independentă va analiza apelul fostului tenismen.La 21 iulie, Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) l-a suspendat pe Ilie Năstase până la 31 decembrie 2020 şi amendat cu 10.000 de dolari din cauza comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, din luna aprilie. În plus, Ilie Năstase nu va avea acces şi nu va primi acreditare la competiţiile ITF pe echipe până la 31 decembrie 2018. Năstase va putea avea însă acces la turneele de Grand Slam, deoarece acestea nu sunt sub jurisdicţia ITF.

Halep, în sferturi la Cincinnati

Simona Halep a jucat aseară în optimile turneului de la Cincinnati şi s-a impus cu 6-4, 6-3. Adversara a fost letona Anastasija Sevastova, în faţa căreia românca mai câştigase de patru ori, acum ea având cinci succese din opt întâlniri directe. Pentru Simona, turneul american are o importanţă deosebită, la finalul său ar putea deveni în premieră lider mondial WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net