Halep "rupe" tot în Canada

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În meciul din optimi cu cehoaica Strycova, susţinătorii Simonei Halep au depăşit limitele sportivităţii, fapt recunoscut inclusiv de tenismena noastră.

La orice eveniment sportiv desfăşurat în Canada, românii se simt ca acasă. Aşa a fost şi în cazul lui Lucian Bute, aşa e şi în cazul Simonei Halep. Conaţionalii noştri stabiliţi peste Ocean se mobilizează exemplar, dar uneori dau dovadă de exces de zel. Drept dovadă, arbitra meciului de tenis dintre Halep şi Strycova, încheiat cu victoria categorică a româncei (6-1, 6-0), a fost nevoită să-i tempereze pe fanii Simonei.

„Rupe-o, tată, rupe-o!”, s-a strigat la un moment dat din tribunele arenei din Toronto, un gest întâlnit mai degrabă pe arenele de fotbal, nicidecum la tenis. Inclusiv a doua jucătoare a lumii a remarcat acest derapaj din partea publicului.

“Le mulţumesc pentru susţinere, dar cred că ar trebui să se comporte cu mai mult fair-play pentru adversar. Astăzi s-au depăşit un pic limitele”, a declarat Simona Halep după confruntarea cu Strycova. Meciul Simonei Halep din sferturile de finală cu Caroline Garcia (Franţa, locul 21 WTA) a fost programat de organizatorii de la Toronto în sesiunea de seară, adică în jurul orei 04.00 în România. Învingătoarea partidei Halep – Garcia urmează să joace în semifinale cu câştigătoarea duelului Elena Svitolina – Garbine Muguruza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net