Halep a primit un super-bolid, dar nu îl poate folosi. Iată de ce

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Simona Halep va fi premiată la Singapore cu o maşină de 110.000 de euro, dar nu are voie să o conducă.

Aflată de două zile la Singapore, Simona Halep a avut parte deja de o veste bună. Ea va primi vineri un cadou extraordinar: o maşină de 110.000 de euro din partea sponsorului principal al clasamentului pentru Turneul Campioanelor. Culmea este că ea nu va avea voie să o folosească!


    Asa arata bolidul primit de Simona Halep
Asa arata bolidul primit de Simona Halep

Calificată la competiţia de la Singapore de pe primul loc în clasamentul anului 2017, Simona Halep va primi, în cadrul unei ceremonii care va avea loc vineri, un utomobil Porsche 911 GTS Cabriolet. Maşina este în valoare de peste 110.000 de euro, iar premiul face parte din parteneriatul dintre WTA şi marca germană, încheiat în aprilie. Porsche are o lungă legătură cu tenisul feminin, fiind sponsor al turneului de la Stuttgart din 1978 şi propietar şi organizator al acestei competiţii, din 2002. Câştigătoarea Porsche Tennis Grand Prix primeşte un automobil asemănător. În 2014, Halep a primit un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, iar în 2015 un Porsche Panamera, din partea reprezentanţei din România a companiei germane. Una dintre aceste maşini a fost, se pare, vândută de Simona la finalul anului trecut.

Interesant este că Simona, deşi va avea garajul plin de asemenea bijuterii, nu va putea să folosească niciuna dintre ele. Şi nu pentru că nu ar avea carnet de conducere – e chiar o şoferiţă foarte bună – ci pentru că are contract cu un alt gigant al lumii automobilistice: Mercedes. Conform acestuia, ea este obligată să conducă doar bolizi ai gigantului german, astfel că de maşinile Porsche de pot bucura cei din familie. De altfel, fratele Simonei, Nicolae, a venit la Bucureşti, la sosirea tenismenei, la volanul unei maşini din această marcă.

Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la Turneul Campioanelor care începe duminică la Singapore, acolo unde s-au mai calificat Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Caroline Wozniacki, Venus Williams, Jelena Ostapenko şi Caroline Garcia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net