Halep: "Fanii cred că doar merg la cumpărături"

Ultima actualizare:

    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Simona Halep a declarat că fanii români au o imagine greşită despre ea şi nu înţeleg cât de mult munceşte la antrenamente, ei considerând că merge la turnee doar pentru cumpărături.

"Ei nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi, nu ştiu în ce condiţii fac antrenamentele sau că joc meciuri chiar dacă nu mă simt bine din punct de vedere fizic. Ei doar văd meciurile şi cred că tot ce fac e să mă duc la cumpărături, ceea ce mai fac câteodată, dar nu atât de des", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă la Cicinnati, potrivit paginii sale de facebook.

Ea a mai spus că datorită ei mulţi copii practică acum tenisul: "Am auzit că mulţi copii s-au apucat apucat de tenis datorită mie. Cred că este un lucru bun pentru ţară noastră şi pentru copii, pentru că în aceste zile ei stau mereu pe tablete şi telefoane. Am copii în familia mea care au doar 2 ani şi deja au un telefon. Aşa că le-am făcut cadou o rachetă de tenis în loc de un telefon".

Regretă că nu e la JO de la Rio

"Am fost foarte tristă că a trebuit să decid să nu particip, dar aşa a fost mai bine pentru sănătatea mea. Nu este uşor să călătoresc mult în diferite locuri îndepărtate din lume. Jocurile Olimpice au fost senzaţionale în România pentru că Horia şi Florin, la dublu, au făcut finala. Sunt tristă că nu am participat dar o să mă pregătesc pentru Tokio. Putem spune că tenisul la Olimpiadă nu este ca gimnastica, dar acolo mergi să joci pentru ţară şi câştigarea unei medalii înseamnă mult pentru orice sportiv. Am jucat în trecut la Londra în 2012 şi mi-a plăcut sentimentul de a fi acolo şi la ceremonia de deschidere", a declarat ea.

Simona Halep nu consideră o supriză faptul că Monica Puig a obţinut medalia de aur la Rio, la tenis feminin.

"M-am uitat la tot. La gimnastică, Simone Biles este incredibilă. L-am urmărit şi pe Phelps. Ştiu totul acum. M-am uitat şi la finala de la tenis feminin şi Monica Puig a jucat foarte bine. S-a dus acolo să câştige. Am văzut ce a declarat pe Twitter – mă uit pe Twitter mai des în ultima vreme – că a fost foarte motivată şi încrezătoare. A fost surprinzator doar din perspectiva clasamentului, dar de fapt ea joacă foarte bine", a afirmat Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net