Halep, aproape de căsătorie. Fiul unui om din fotbal a cucerit-o. Vezi cine e!

Ultima actualizare:
Simona Halep cu trofeul cucerit in Canada, la Montreal
Simona Halep cu trofeul cucerit in Canada, la Montreal

Simona Halep are doar 25 de ani şi în ciuda faptului că nu şi-a atins ţinta supremă, câştigarea unui turneu de mare şlem, se gândeşte să-şi complice viaţa şi să devină femeie de casă.

Primul indiciu că numărul 3 mondial în clasamentul WTA vrea să-şi întemeieze o familie într-un viitor nu prea îndepărtat a fost refuzul de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Halep a spus că nu-şi asumă riscul de a fi muşcată de ţânţarul care infestează cu virusul Zika şi care produce malformaţii grave la copiii nou născuţi, semn că intenţionează să devină mămică destul de curând. Informaţia a rămas însă de cultură generală, mai ales că nimeni n-a putut s-o lege pe Simona de vreo relaţie stabilă cu cineva. Ziariştii de la Libertatea au tras-o însă de limbă pe bunica Simonei, iar aceasta a dat din casă şi a detonat bomba: "Simona se ia cu băiatul lui Teia Sponte. E machidon de-al nostru şi ea n-o să-l facă de ruşine pe tatăl ei şi să strice tradiţia. Vă spun eu!", a declarat bătrâna pentru această publicaţie. Zvonul că Halep s-ar iubi cu Costa Sponte a mai circulat în trecut, dar niciunul n-a recunoscut oficial relaţia, ei fiind văzuţi împreună în public doar conjunctural şi nu în ipostaze de vreo mare drăgălăşenie. Totuşi, e de aşteptat că "mamaie", aşa cum îi spune Halep mamei tatălui său, Stere, să ştie mai bine decât noi şi să nu bată câmpii, mai ales că  pare genul de bătrână în plină putere fizică şi mentală.


    Simona Halep, cu trofeul cucerit duminică în Canada, la Montreal. Constănţeanca revenit pe loucl 3 WTA şi pare în formă maximăFOTO: Guliver/ GettyImage
Simona Halep, cu trofeul cucerit duminică în Canada, la Montreal. Constănţeanca revenit pe loucl 3 WTA şi pare în formă maximăFOTO: Guliver/ GettyImage

Rămâne de văzut dacă Simona Halep, proaspăt campioană la Montreal, şi Costa Sponte, beizadeaua lui Teia Sponte, mâna dreaptă a lui Gigi Becali la Steaua timp de mai mulţi ani, se pregătesc să-şi pună pirostriile şi chiar să devină părinţi. De asemenea, e interesant de văzut cum va afecta asta prestaţiile tenismenei din Constanţa şi dacă aceasta o va lăsa mai moale pentru a se dedica familiei. În circuit există exemple de dispariţie din zona performanţei sau de retragere după astfel de paşi, cazul lui Justine Henin-Hardenne, dar şi de reveniri miraculoase după naşteri grele, cum a trăit Kim Klijsters. Niciunul dintre cei doi n-a confirmat până la această oră informaţia!

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net