Fiica Serenei Williams, apariţie într-un spot publicitar! "Nu îmi va păsa dacă nu îmi vei călca pe urme"

Ultima actualizare:

    Serena Williams alături de fiica saFoto: Captură video
Serena Williams alături de fiica saFoto: Captură video

Serena Williams (36 ani) s-a căsătorit acum o săptămână cu tatăl fetiţei sale şi este o mamă împlinită. Ţine foarte mult ca viaţa personală să îi fie respectată şi le-a impus invitaţilor de la nuntă nişte reguli stricte în ceea ce priveşte efectuarea fotografiilor. Ei nu au avut voie să folosească telefonul mobil, iar dreptul de a face poze le-a fost oferit exclusiv celor de la publicaţie Vogue. În ciuda faptului că o protejează pe cea mică de blitzul fotoreporterilor curioşi, Serena a acceptat să fie figura principală,alături de fiica sa, într-un clip publicitar al băuturii "Gatorade".

Serena Williams le-a arătat-o tuturor pe fiica ei adorbailă, Alexis Olympia Jr în cel mai recent clip publicitar al băuturii Gatorade. Reclama durează un minut şi 30 de secunde şi surpinde un sentiment matern profund, dar şi un mesaj motivaţional, potrivit dailymail.co.uk.

Primul cadru o ilustrează pe Serena legănând căruţul fetiţei sale în timp ce îi adresează un mesaj acesteie despre importanţa de a nu te da bătut în viaţă. În filmuleţ, Serena spune că nu îi pasă dacă fiica ei îi va călca pe urme şi o roagă "să continue să joace în viaţă",indiferent de situaţie, adică să rămână optimistă şi să lupte pentru ceea ce o face cu adevărat fericită şi împlinită. În reclamă, Serena o ia în braţe pe micuţa fiică şi îi adresează nişte cuvinte cu adevărat emoţionante. "Draga mea, nu îmi va păsa dacă vei juca tenis prost sau dacă decizi să nu ţii în viaţa ta în mână o rachetă de tenis, dar te implor ca, în jocul vieţii, să nu te dai bătută. Aşa cum m-a învăţat pe mine, sportul te va ajuta să devii puternică. Vei descoperi puterea şi graţia corpului tău.Vei învăţa să te mişti şi vei deprinde modalitatea de a-i motiva şi pe cei din jurul tău. Vei găsi curajul să fii demnă, să munceşti din greu şi să te faci auzită indiferent de domeniul în care vei dori să activezi. Aşa că, nu te opri din jucat, draga mea. Nu te opri vreodată", au fost cuvintele la finalul cărora Serena a sărutat-o protector pe frunte pe fiica sa, Alexis Jr.

Serena a distribuit reclama pe pagina personală de Twitter şi a adăugat o descriere plină de optimism. "Sunt atât de multe motive să renunţi, dar sunt şi mai multe să continui să lupţi".

Tenismena a devenit mamă pe patru septembrie 2017 şi s-a căsătorit cu Alexis Ohanian în urmă cu o săptămână.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net