Fed Cup, România - Marea Britanie: duel sexy la dineul oficial

Ultima actualizare:

    Meciul România - Marea Britanie a început la dineul oficial
Meciul România - Marea Britanie a început la dineul oficial

Sâmbătă şi duminică, la Mamaia, echipa de Fed Cup a României primeşte vizita formaţiei din Marea Britanie, într-un meci decisiv pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Tradiţional, cu două zile înainte, joi seară, s-a organizat dineul oficial, un eveniment în care componentele celor două echipe au petrecut împreună câteva ore, au socializat şi şi-au împărţit cadouri.

În ceea ce priveşte ţinutele utilizate de tenismene cu acest prilej, româncele au optat pentru o culoare bej, însă nu au apelat la acelaşi model de rochie, aşa cum se întâmplă de obicei. Astfel, Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au lăsat senzaţia unui grup lipsit de unitate, sentiment care sperăm să fie contrazis în partida propriu-zisă.

În schimb, britanicele au respectat tradiţia şi s-au prezentat în rochii de culoare roşie, create special pentru acest meci.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net