Duel românesc în primul tur la Indian Wells! Cu cine poate juca Halep

Ultima actualizare:

    Monica Niculescu
Monica Niculescu

Turneul WTA de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii de peste 7 milioane de dolari, e gata de start. Aseară a avut loc şi tragerea la sorţi a tabloului principal de concurs, primele meciuri fiind programate în noaptea de miercuri spre joi.

Sorţii au rezervat o surpriză reprezentantelor noastre, unul dintre meciurile din primul tur fiind cel dintre Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, un duel sută la sută românesc. Câştigătoarea din această partidă o va întâlni mai departe pe elveţiana Bacsinszky, favorita numărul 15.

În schimb, Simona Halep (a patra favorită) şi Irina Begu (cap de serie numărul 29) vor avea un prim tur liber. Apoi, Halep îşi aşteaptă adversara din întâlnirea Donna Vekic - Alison Riske, în timp ce Begu va juca împotriva americancei Chirico sau a unei alte adversare venite din calificări. Din păcate, Irina Begu se poate confrunta destul de repede, în turul trei, cu lidera mondială Serena Williams.

Aflată pe cealaltă jumătate de tablou, dominată de nemţoaica Kerber, Simona Halep are un traseu destul de complicat. În turul trei se poate întâlni cu canadianca Bouchard, apoi cu australianca Stosur sau cu letona Sevastova, pentru ca în sferturi Halep să dea peste poloneza Radwanska, asta dacă nu vor apărea între timp surprize.

România mai are o reprezentantă la Indian Wells, Patricia Ţig, aflată în ultimul tur al calificărilor. Pentru un loc pe tabloul principal, tenismena noastră o va avea în faţă pe americanca Julia Boserup. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net