De pe iaht pe câmp

Ultima actualizare:

    Acum 3 zile se  relaxa la plajă, joi  Simona s-a distrat  cu racheta în mână
Acum 3 zile se relaxa la plajă, joi Simona s-a distrat cu racheta în mână

După finala pierdută de la Roland Garros, Simona Halep a plecat câteva zile în vacanţă, în Grecia. Dar, cum ce e frumos se termină repede, românca s-a întors deja la treabă!

Locul doi mondial, Simona Halep este gata de sezonul de iarbă. După perioada foarte bună avută la turneele de zgură, românca şi-a luat o scurtă vacanţă, dar, de joi, a revenit la antrenamente. A primit drept de joc la turneul de la Eastbourne – unde nu se înscrisese – ultimul înainte de Wimbledon. Simona este de două zile în Anglia şi a “bifat” deja câteva evenimente puse la cale de organizatori pentru a promova concursul. Cel mai interesant moment a fost iniţiativa de a schimba câteva mingi cu Vasek Pospisil, numărul 76 ATP, la altitudine, pe un câmp din zona Eastbourne Downs. 

Totul a fost pus la cale pentru a sprijini acţiunile caritabile organizate cu prilejul competiţiei de la Eastbourne. Halep şi Pospisil şi-au arătat astfel susţinerea înainte de Ziua Filantropiei la Aegon International, care va fi chiar azi. Cinci lire sterline din valoarea fiecărui bilet vândut pentru meciurile de azi vor reveni asociaţiei caritabile Friends of Sussex Hospices (FSH). Jucători şi jucătoare vor fi prezenţi la un stand al FSH, unde se vor întâlni cu fanii, le vor acorda autografe şi vor discuta cu cei care sunt dispuşi să facă donaţii.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net