Ce spune presa străină despre reușita Simonei Halep de la Shenzhen: «Nu a strălucit niciodată cu adevărat»

Ultima actualizare:

    Simona Halep a învins-o pe Katerina SiniakovaFoto Twitter
Simona Halep a învins-o pe Katerina SiniakovaFoto Twitter

Simona Halep a început anul triumfătoare. Ea a câștigat turneul de la Shenzhen după o finală la simplu împotriva Katerinei Siniakova, iar alături de Irina Begu, le-a învins pe Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova, în finala de dublu.

Conform Adevărul, presa străină a fost impresionată de dubla reușită a Simonei Halep. Francezii consideră că Simona și-a început anul într-un mod ideal, dar și că ea ar căuta în continuare primul trofeu de Grand Slam.

"Numărul 1 mondial şi-a început în mod ideal anul. Simona Halep a câştigat turneul de început al sezonului, dominând-o pe deţinătoarea titlului la Shenzhen, Katerina Siniakova. Disputat pe un teren acoperit (diferit faţă de cel prevăzut iniţial) şi nedifuzat din cauza schimbării locului, meciul nu a fost cursiv, cu nouă break-uri şi cu seturi în sens unic (6-1, 2-6, 6-0). Românca s-a impus în urma unui set în care adversara ei a dispărut din joc (şase puncte câştigate în total). La o săptămână de Australian Open, Halep arată că este în formă. Ea caută în continuare primul trofeu de Grand Slam, dar nu a strălucit niciodată cu adevărat la Melbourne, unde a suferit două eliminări în primul tur (sferturi de finală, cel mai bun rezultat)", a scris publicaţia franceză LEquipe. 

Spaniolii cred că Simona Halep se reafirmă ca fiind locul 1, și că ea își dorește să-și mențină domnia cât mai mult posibil. 

"Halep se reafirmă ca numărul 1 mondial la Shenzhen", a titrat site-ul marca.com. "Simona Halep, numărul 1 mondial din luna octombrie, vrea să-şi păstreze domnia cât mai lung posibil. Ea a demonstrat asta în prima săptămână din noul an, la Shenzhen, învingând-o pe Katerina Siniakova în finală", a adăugat marca.com.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net