Ce «camuflată» stă Simona Halep la plajă!

Ultima actualizare:
După patru ore,  a plecat cu un  prieten spre casă
După patru ore, a plecat cu un prieten spre casă

Nicăieri nu e mai bine ca acasă! După câteva luni agitate, Simona Halep a venit să-şi încarce bateriile la Constanţa, alături de familie şi prieteni. Fotoreporterii Click! au surprins-o în weekend la Mamaia, bine „camuflată” de soare, dar şi de privirile curioşilor.

O şapcă foarte colorată, ochelari de soare mari, o bluză albă şi pantaloni scurţi, din blugi. Acesta a fost „echipamentul” pe care Simona Halep l-a purtat în cele patru ore pe care le-a petrecut pe plajă, în Mamaia. Jucătoarea de tenis, care are deja un bronz frumos, n-a vrut probabil să se expună prea mult la soare, chiar dacă era trecut bine de mijlocul zilei. În plus, fiind în compania prietenilor, şi-a dorit să se relaxeze în linişte, fără să atragă prea mult atenţia curioşilor asupra sa. Simona ştie foarte bine că este o vedetă în România şi că, pe unde merge, cei care îi urmăresc meciurile cu sufletul la gură vor să facă poze cu ea sau să-i ceară autografe.


    După patru ore,  a plecat cu un  prieten spre casă
După patru ore, a plecat cu un prieten spre casă

Sportiva s-a mulţumit să vorbească şi să glumească cu amicii cu care a venit la plajă şi nu s-a ridicat de pe şezlong, doar a schimbat din când în când poziţia. Pentru Halep, acesta a fost ultimul weekend înaintea unei luni cu adevărat „de foc”. A doua jucătoare a lumii va pleca zilele acestea în America, pentru a participa la turneul de tenis de la Washington, unde a primit un wild-card. Emoţiile vor fi foarte mari, mai ales că Simona încearcă din nou să devină lider mondial, dar şi să-şi apere punctele pe care le-a câştigat anul trecut, în Canada.

Ştefan Bănică, «agăţat» de fane şi la mare

simeon stalpnicul png

Solistul Ştefan Bănică (49 de ani) a cântat în weekend pe scena din Piațeta Cazino Mamaia, iar după concert admiratoarele l-au pândit în culise, pentru poze şi autografe. Amabil şi măgulit, juratul de la “X-Factor” nu s-a plâns de oboseală şi le-a fericit pe fetele care voiau o amintire de la idolul lor. Blonde, brune sau roşcate, tinerele sau de vârsta a doua, fanele l-au sorbit din priviri pe “regele rock’n’roll-ului”.

Diana Dumitrescu şi-a bronzat silicoanele

simeon stalpnicul png

A fost “Regină” în telenovela cu acelaşi nume, difuzată la Acasă TV, iar acum, la 33 de ani, Dianei Dumitrescu încă i se potriveşte nobila poreclă. Blondina arată de milioane, iar în weekend a atras toate privirile pe Litoral. Sutienul costumului de baie degeaba avea o bijuterie cât casa pe material, căci accesoriul era eclipsat de silicoanele actriţei. Diana a fost păzită la plajă de iubitul ei, afaceristul Alin Boroi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net