Cahill, mesaj emoţionant pentru Simona Halep! ”De asta sunt cel mai mândru”

Ultima actualizare:

    Halep şi Cahill
Halep şi Cahill

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a încurajat-o pe eleva sa, spunând că dintre toate realizările din ultimele două luni, titlu la Madrid şi finale la Roma şi Roland Garros, cel mai mândru e de atitudinea ei după înfrângerea din ultimul act al French Open.

"Dintre toate lucrurile frumoase pe care le-ai realizat în aceste două luni, de asta sunt cel mai mândru. Te îmbăţişez", a postat Cahill pe Twitter, apoi a ataşat un paragraf scris de Steve Tignor de la Tennis Magazine.

"Majoritatea jucătoarelor ar fi fost greu apăsate de risipirea unui avantaj de 6-4, 3-0, în finala French Open şi ar fi avut un discurs de cedare convingător şi binevoitor după aceea. Dar nu şi Simona Halep. Cu ochii uscaţi, ea i-a acordat credit adversarei, a mulţumit familiei ei amuţite şi triste din tribună. <Să continuăm să muncim> le-a spus ea cu speranţă, <să credem în continuare> şi a admis asta: <poate nu am fost pregătită să câştig>. Peste orice face cu racheta, onestitatea este calitatea ei cea mai puternică. Mai mult decât orice s-a întâmplat anul acesta la French Opem, îmi voi aminti echilibrul şi cuvintele ei la înfrângere", a scris Steve Tignor.

La o oră de la această postare, Cahill a notat: "Vă mlţumesc pentru toate mesajele de susţinere a Simonei. Vom continua să muncim. Niciodată mulţumiţi. Ziua ei va veni. Ne vedem pe iarbă".

Simona Halep a ratat câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, în faţa letonei Jelena Ostapenko.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Politie Thailanda FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net