Steaua, umilită în Austria! Mirel, la primul măcel

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFoto Click!
Mirel RădoiFoto Click!

Mirel Rădoi n-a înţeles nimic din primul amical important al Stelei din această vară. Campioana României a fost bătută cu 5-4 de o echipă din liga a doua austriacă, roş-albaştrii încasând trei goluri în primele 10 minute.

Gigi Becali are motive să regrete deja mazilirea lui Costel Gâlcă în favoarea finului Mirel Rădoi. După 8-0 cu amatorii de la Zărneşti, fostul idol din Ghencea s-a dus încrezător în Austria şi s-a pus serios pe treabă. În condiţiile în care meciurile oficiale bat la uşă, Mirel Rădoi şi-a permis luxul de a face câteva inovaţii în amicalul de azi cu Austria Klagenfurt. Astfel, atacantul Târnovan s-a trezit fundaş stânga, Cristi Tănase a fost mutat la închidere, în timp ce ofensiva a fost lăsată pe umerii lui Iancu şi Enceanu. Rezultatul? 0-2 în minutul 4 şi 0-3 în minutul 10! De la cine? De la Austria Klagenfurt, abia promovată în liga secundă austriacă. Penibili în defensivă, roş-albaştrii au fost inexistenţi şi în atac, primul şut pe spaţiul porţii venind abia înainte de pauză.

            Măcelul de la Klagenfurt a fost aparent stopat în partea secundă a întâlnirii, când Mirel Rădoi a schimbat total echipa, renunţând la experimente. Pentru ca Steaua să dea primul gol a fost nevoie însă ca portarul austriecilor să degajeze în Ţucudean, mingea ricoşând cu noroc în plasă. Până la final, s-a jucat ca-n curtea şcolii, cu un gol la 10 minute. Ţucudean a făcut „dubla”, Tudorie a înscris la debut, Râpă a marcat şi el, dar apărarea lui Mirel Rădoi a mai comis câteva gafe care au stabilit scorul final la 5-4 pentru anonimii din Klagenfurt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net