Steaua pierde 1,5 milioane €

Ultima actualizare:

    Latovlevici nu va avea parte de suportul publicului la meciul cu danezii de la Aalborg
Latovlevici nu va avea parte de suportul publicului la meciul cu danezii de la Aalborg

Steliştii s-au crezut arienii României, iar scandările „Ţiganii, ţiganii” au făcut parte constant din repertoriul lor. UEFA nu mai trece însă cu vederea astfel de derapaje şi roş-albaştrii vor plăti scump comportamentul de la returul cu Ludogoreţ Razgrad.

Frustrarea de la Sofia, când echipa lor s-a văzut eliminată de campioana Bulgariei după celebrele penalty-uri unde Cosmin Moţi a fost erou, i-a durut pe stelişti. Nervii n-au mai putut fi ţinuţi sub control, iar suporterii veniţi de la Bucureşti au strigat ce le-a venit la gură. Observatorii UEFA au notat tot, inclusiv cartonaşele galbele luate în exces de nervoşii jucători ai Stelei, iar Comisia de Disciplină a forului continental a judecat ieri la sânge. Astfel, românii vor juca cu porţile închise partida cu Aalborg, programată pe Arena Naţională joi, 18 septembrie, în startul grupelor Ligi Europa, şi a primit şi câteva amenzi usturătoare, după cum urmează. Pentru comportamentul rasist, clubul lui Gigi Becali trebuie să plătească nu mai puţin de 50.000 de euro. Pentru folosirea materialelor pirotehnice, 10.000 de euro, iar pentru comportamentul nesportiv al echipei, care a încasat 5 cartonaşe galbene, 4.500 de euro. Pe lângă cei aproape 65.000 de euro, Steaua va pierde şi aproximatiov 1,5 milioane de euro din bilete, cât ar fi încasat la un meci de Liga Europa cu Arena Naţională plină. Conducerea roş-albaştrilor şi-a urecheat o parte a fanilor, dar răul a fost deja făcut. 

Şefii clubului fac apel la suporteri

Valeriu Argăseală
Valeriu Argăseală

„Considerăm că este momentul ca o anumită parte a suporterilor noştri să înţeleagă că lupta împotriva rasismului este principala prioritate a UEFA, care a menţionat mereu că are toleranţă zero faţă de acest tip de comportament. Clubul nostru are statut de recidivist, acesta fiind motivul pentru care s-a aplicat cea mai drastică pedeapsă”, se arată într-u comunicat oficial postat pe site-ul roş-albaştrilor, semnat de preşedintele Valeriu Argăseală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net