Simona Halep la Indian Wells: s-a calificat în sferturi

Ultima actualizare:

    Simona Halep la Indian Wells: E in sferturiFOTO: AP
Simona Halep la Indian Wells: E in sferturiFOTO: AP

Simona Halep la Indian Wells se simte ca acasă. Ea s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în sferturile de finală ale competiției.

Totul merge bine în SUA pentru Simona Halep la Indian Wells. A ajuns în sferturile de finală după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14. Partida a durat o oră şi 17 minute. Halep şi Pliskova s-au mai întâlnit în finala de la Dubai, din luna februarie, când tot românca s-a impus, cu scorul de 6-4, 7-6 (4).

În faza următoare, Halep va juca împotriva jucătoarei spaniole Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12 (scor 4-4 în partidele directe). Ultima lor întâlnire a avut loc în 2013, în optimile de finală de la New Haven, meci câştigat de româncă în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1.

De altfel, românca a pierdut o singură partidă din cele cinci jucate pe suprafeţe rapide, cu Suarez Navarro. În schimb, sportiva spaniolă, în vârstă de 26 de ani, stă foarte bine la întâlnirile jucate pe suprafaţa ei favorită, zgura, scor 3-0. Pentru Simona Halep la Indian Wells există avantajul că meciurile se dispută pe o suprafaţă rapidă.

Următorul meci pentru Simona Halep la Indian Wells va avea loc diseară. Conform programării, meciul dintre româncă și Carla Suarez Navarro, din sferturile de finală, va avea loc cel mai devreme la ora locală 13.00 (22.00 în România). Partida e programată a doua pe Terenul numărul 1, după meciul Feliciano Lopez - Kei Nishikori.

Meciul dintre Simona Halep și Carla Suarez Navarro va putea fi urmărit în direct pe DolceSport, dar încă nu se știe programul, pentru că e la concurență cu meciurile din Liga Campionilor, care vor începe la ora 21.45. Învingătoarea din meciul Halep - Navarro va juca împotriva câștigătoarei din meciul dintre Serena Williams și Timea Bacsinszky.

Simona Halep la Indian Wells: ”Mi-am regăsit drumul”

La finalul partidei câștigate în fața Karolinei Pliskova, Simona a spus: ”Acum am încredere, ceea ce e cel mai important lucru. Mă simt ca și cum mi-am regăsit drumul și lupt din nou pentru fiecare minge și pentru fiecare meci. Îmi pierdusem acest spirit la Australian Open. Contra Makarovei nu am luptat până la final, iar acesta e cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla”, a mai spus Simona Halep la Indian Wells, după victoria din optimi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net