Simona Halep, sexy la petrecerea jucătoarelor de la Sofia

Ultima actualizare:
Simona Halep şi Samantha Stosur
Simona Halep şi Samantha Stosur

Simona Halep a tăiat răsuflarea celor prezenți la petrecerea jucătoarelor de la Sofia, acolo unde se va disputa, de mâine, ultimul turneu important al anului, mini-turneul campioanelor.

Îmbrăcată într-o rochie de seară neagră, care se oprea deasupra genunchilor, Simona Halep a fost considerată de ziariști și de criticii de modă care abia așteptau să găsească vreo hibă ținutelor, drept cea mai sexy prezență de la players party. Apariția SImonei a fost surprinzătoare deoarece ea la astfel de evenimente se îmbracă ceva mai casual, cu blugi și tricou plus vreo eșarfă, nicidecum în rochie care să-i arate formele.

Simona Halep este prima româncă din istoria tenisului care participă la mini-turneul campioanelor, un turneu care reunește cele mai valoroase 6 jucătoare din lume câștigătoare ale unui turneu WTA, dar care nu au mai prins un loc la adevăratul Turneu al Campioanelor. Lor li se adaugă două invitate, care în acest an sunt sârboaica Ana Ivanovic - de două ori campioană în trecut la această competiție - și bulgăroaica Țvetlana Pironkova.

Ana Ivanovic
Ana Ivanovic

FOTO: Simona Halep, alături de Samantha Stosur

Tragerea la sorți a celor două grupe de câte 4 - sistemul de joc e similar cu cel de a Turneul Campioanelor - va avea loc azi. Principala favorită a primei grupe e Simona Halep, care e și cap de serei numprul 1 al întregului turneu, iar în cea de-a două grupă locul 1 pe ”grila de start” va fi ocupa de a două favorită a turneului, Ana Ivanovic (foto jos).


    Ana Ivanovic
Ana Ivanovic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net