Ce urâtă e Olimpiada fără ea!

Ultima actualizare:

    Miriam Gössner  a înfierbântat  minţile bărbaţilor  din întreaga lume (foto: playboy)
Miriam Gössner a înfierbântat minţile bărbaţilor din întreaga lume (foto: playboy)

La începutul anului, frumoasa Miriam şi-a anunţat cu ochii în lacrimi absenţa de la Olimpiada de Iarnă. Ca o consolare, nemţoaica a acceptat să renunţe la haine şi să pozeze provocator pentru numărul din luna martie al revistei Playboy, varianta în limba germană.

Fără Miriam Gössner, Jocurile de la Soci nu mai par atât de atrăgătoare, iar fanii prezenţi la competiţie au cu siguranţă ce regreta. Miriam şi-a dorit enorm să-şi reprezinte ţara la Olimpiada din Rusia, dar o accidentare stupidă petrecută în luna mai a anului trecut i-a distrus visul olimpic. Biatlonista de 23 de ani a căzut de pe bicicletă, fracturându-şi patru vertebre, iar recuperarea a fost una dificilă. „Mi-am dat seama că nu voi putea merge la Soci. Sănătatea e mai importantă", a anunţat Gössner la începutul lunii ianuarie, după care a izbucnit în plâns. „Putea fi mult mai rău, să ajung într-un scaun cu rotile. Deci am vut îngeri păzitori", a completat nemţoaica de origine nordică (mama sa e norvegiancă).

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Bineînţeles, Olimpiada a început şi fără Miriam. Rămasă acasă, simpatica biatlonistă a ţinut neapărat să iasă şi ea în evidenţă şi să arate întregii lumi cât e de „bună". De această dată, Gössner n-a concurat pe zăpadă, cu puşca pe umeri, ci în faţa aparatului de fotografiat, în ipostaze sexy. Varianta în limba germană a revistei Playboy i-a propus un pictorial nud pentru numărul din luna martie, Miriam acceptând imediat această provocare inedită.

Pozele cu ea goală au ajuns şi la Soci, inclusiv la prietenul ei, schiorul Felix Neureuther (29 de ani), prezent la Olimpiadă. „Fotografiile sunt foarte, foarte frumoase", a reacţionat slalomistul german. Nici măcar mama lui Felix, o fostă mare schioare din Germania, n-a fost deranjată de gestul celei care s-ar putea să-i devină noră. „N-am nimic împotrivă. Aşa sunt tinerii în ziua de azi. Şi alţi mari sportivi au făcut-o, de exemplu Katarina Witt. E o formă de artă", a punctat Rosi Mittermeier (63 de ani).

Spectatorii de la JO pot vedea alte frumuseţi

La curling, Rusia are o «bombă-sexy»

Competiţia de curling de la Soci sunt mai încinse ca niciodată. În turneul feminin, Rusia e una dintre cele mai urmărite echipe, nu numai prin prisma faptului că reprezintă ţara-gazdă. Mai exact, căpitanul de echipă al rusoaicelor e Anna Sidorova (23 de ani), o brunetă apetisantă care a pozat deseori în ipostaze sexy, alături de pietrele şi de mătura specifice curling-ului. Anna s-a axat pe curling după ce în tinereţe era considerată o mare speranţă a patinajului artistic. O accidentare suferită la 13 ani a forţat-o să renunţe la patinaj.

O libaneză goală a pus pe jar lumea arabă

Când a ajuns la JO, libaneza Jackie Chamoun era o necunoscută. Acum, ea este în mijlocul unui scandal sexual. Acum trei ani, sportiva care concurează la schi alpin a fost eroina unui calendar sexy cu tentă sportivă, de care nu a ştiut nimeni din ţara ei, apărând în Austria. Numai că, zilele trecute, pe internet a apărut un o film cu înregistrări de la această şedinţă, foto, punând pe jar lumea arabă.

Surorile Gasparin îi ţin locul lui Gössner

Din punct de vedere estetic, absenţa lui Miriam Gössner din probele de biatlon e acoperită parţial de două surori din Elveţia, Elisa şi Selina Gasparin. Pe lângă faptul că fac parte din elita mondială în această disciplină, elveţiencele se află şi în topul sexy al Olimpiadei de la Soci. De altfel, se pare că în familia Gasparin frumuseţea e nativă. Motivul? Elisa (22 de ani) şi Selina (29 de ani) mai au o soră, Aita (19 ani), tot biatlonistă, care îşi aşteaptă rândul să participe la Jocurile Olimpice. În vacanţa de vară, cele trei surori au arătat că deţin şi alte „arme", nu numai puşca specifică biatloniştilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net