Vezi top 10 sporturi care îţi fac fundul beton!

Ultima actualizare:

    Surfingul, mersul cu bicicleta sau genoflexiunile te pot ajuta să ajungi în timp record la un posterior bombat şi tonifiatFoto Click!
Surfingul, mersul cu bicicleta sau genoflexiunile te pot ajuta să ajungi în timp record la un posterior bombat şi tonifiatFoto Click!

Sportul este o activitate care trebuie să intre cât mai bine în activitatea cotidiană a fiecăruia dintre noi. Pe lângă beneficiile sale în ceea ce priveşte sănătatea generală, această preocupare îţi poate oferi şi un aspect exterior de invidiat.

Fundul este în general o obsesie a femeilor, fiecare dintre reprezentantele sexului frumos dorindu-şi un posterior cât mai mare, cât mai rotund şi cât mai tonifiat. Unele doamne şi domnişoare au tras lozul câştigător la naştere şi au dobândit genetic un fund extraordinar, care nu mai necesită prea multe retuşuri. Altele trebuie însă să muncească din greu pentru a ajunge la efectele dorite şi noi vă prezentăm mai jos care dintre sporturi te pot aduce cât mai repede la aspectul ţintit.

1. Surfingul. Este un sport foarte greu, care necesită echilibru şi multă forţă în picioare. Implicit, statul pe placă pentru călărirea valurilor te ţine tot timpul cu fundul contractat şi asta ajută foarte mult musculatura fesieră.

Surfing
Surfing

2. Căţăratul pe munte. Solicită toată partea inferioară a trupului şi face ca dezvoltarea şi tonifierea să se facă armonios.

Căţărat pe munte
Căţărat pe munte

3. Baschetul. Săriturile spre coş şi schimbările dese de direcţie produc şi ele un efect constant asupra posteriorului.

Baschet
Baschet

4. Boxul. Necesită mişcare continuă, de cele mai multe ori pe vârful picioarelor, fapt care ţin fesele într-o permanenţă  tensiune.

Box
Box

5. Genoflexiuni cu greutăţi. Este o practică mai mult pentru iniţiaţi, dar care merge tot timpul. Atenţie mare, se poate face febră musculară şi inclusiv statul în şezut poate deveni temporar o corvoadă!

Volei pe plajă
Volei pe plajă

6. Voleiul pe plajă. Solicită de asemenea foarte mult picioarele, pentru că solul instabil, în care te scufunzi permanent, te obligă să încordezi constant partea inferioară a abdomenului, picioarele şi fundul.

Flotări
Flotări

7. Flotările. Toate tipurile de flotări ajută, dar cele cu picioarele fixate într-o poziţie superioară braţelor, de exemplu pe o bancă, fac de-a dreptul minuni.

Genoflexiuni
Genoflexiuni

8. Plimbatul cu bicicleta. Este ceva divin pentru fese, dar nu trebuie exegerat. E de ajuns câteva ore de plimbare sau de sală pentru a simţi tensiune în fund non-stop.

Cycling
Cycling

9. Skateboardingul. Este aproape la fel de greu şi de benefic pentru fund ca şi surfingul, doar că se desfăşoară pe roţi, în oraş, nu pe mare.

Skateboard
Skateboard

10. Tractările la bară. Deşi pare că mai mult muşchii braţelor lucrează, nu este deloc aşa. Pentru executarea corectă a acestor exerciţii e nevoie ca picioarele să rămână lipite şi tot corpul să se încordeze, fapt care pune mult la încercare şi fundul.

Tractări la bară
Tractări la bară

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net