Topul celor mai sexy iubite ale fotbaliștilor!

Ultima actualizare:

    Pilar Rubio
Pilar Rubio

Starurile sportului-rege au lângă ele cele mai frumoase femei din lume. Ierarhia e condusă de Pilar Rubio, jumătatea lui Sergio Ramos, apoi e Sam Cooke, iubita lui Chris Smalling, Lorena Bernal, nevasta lui Mikael Arteta, Majda Magui, soția lui Mamadou Sakho, și Ana Ivanovic, soția lui Bastian Schweinsteiger.

Pilar Rubio - Sergio Ramos. Pilar Rubio are 39 de ani, e prezentatoare și actriță, iar relația cu vedeta lui Real e excelentă, recent anunțând că e din nou gravidă cu al treilea copil al cuplului. Cei doi mai au doi băieți, Sergio junior şi Marco.


    Pilar Rubio
Pilar Rubio

Sam Cooke - Chris Smalling. Sam este un model apreciat şi s-a făcut cunoscută în ”Fata de la Pagina 3” din The Sun și are o relație de lungă durată cu fundaşul lui Manchester United, Chris Smalling. Sam a pozat pentru reviste celebre, dar a apărut și într-un calendar sexy.


    Sam Cooke
Sam Cooke

Lorena Bernal - Mikael Arteta. Lorena e o actriță cu origini argentiniene și spaniole, dar are și o carieră ca model și prezentatoare tv. A jucat în mai multe filme și seriale, iar lui Arteta i-a dăruit trei băieți. Mikael e acum antrenor secund la Manchester City.


    Lorena Bernal
Lorena Bernal

Majda Magui - Mamadou Sakho. Majda e căsătorită cu Mamadou Sakho și au doi copii. Femeia e de origine marocană și nunta ei cu Mamadou, acum jucător la Crystal Palace, a fost evenimentul anului 2012 în Seenegal, țara de origine a jucătorului.


    Majda Magui
Majda Magui

Ana Ivanovic - Bastian Schweinsteiger. A fost o jucătoare de tenis, una dintre cele mai frumoase din circuit, și a fost numărul unu în 2008. Nunta ei cu Bastian a fost una de vis, în Italia, și-n câteva luni va deveni mamă. Bastian joacă acum în America, la Chicago.


    Ana Ivanovic
Ana Ivanovic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net