Terapie sexy la o echipă de fotbal din Guatemala!

Ultima actualizare:

    Laura Bariatti
Laura Bariatti

Aţi auzit vreodată de echipa Club Deportivo Suchitepequez? Ocupanta ultimului loc în prima divizie din Guatemala face înconjurul lumii în aceste zile, însă nu datorită evoluţiilor din teren ale fotbaliştilor.

Jucătorii grupării din America Centrală au devenit vedete peste noapte cu ajutorul Laurei Bariatti, proaspăt angajată în funcţia de fizioterapeut al clubului.

Laura e o tânără originară din Venezuela care face furori cu calităţile sale fizice pe reţelele de socializare, aşa cum se poate observa în fotografia de mai jos.


    Laura Bariatti
Laura Bariatti

Rămâne de văzut dacă jucătorii lui Club Deportivo vor juca mai bine cu Laura pe banca tehnică şi se vor salva de la retrogradare sau, din contră, se vor da loviţi pentru a intra pe mâinile sexy-terapeutei.

"E pentru prima dată când  lucrez în afara ţării. Am fost primită foarte bine aici, cu multă dragoste ş respect", a spus Laura după ce a semnat contractul cu echipa din oraşul Mazatenango.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net