Soţia lui Lionel Messi, o gravidă-sexy! FOTO

Ultima actualizare:

    Antonella, soţia lui Lionel Messifoto: arhivă personală
Antonella, soţia lui Lionel Messifoto: arhivă personală

Antonella, soţia lui Lionel Messi, îi va dărui celui considerat cel mai bun fotbalist din lume încă un băiat. Deşi a trecut printr-o naştere şi se pregăteşte de a doua, femeia de 27 de ani este extrem de atrăgătoare.

Acum o lună, familia vedetei celor de la Barcelona a anunţat pe reţelele de socializare că soţia lui Lionel Messi e însărcinată din nou. “Te aşteptăm cu mare nerăbadare! Thiago, mama şi tata te iubesc!", este mesajul apărut pe pagina de Facebook a fotbalistului alături de o fotografie cu Antonella Roccuzzo şi primul lor copil, Thiago, în vârstă de trei ani.

Conform presei spaniole, cel de-al doilea copil al internaţionalului argentinian va fi tot băiat şi va purta numele Benjamin.

Soţia lui Lionel Messi: se cunosc de mici

Antonella Roccuzzo a devenit acum soţia lui Lionel Messi, dar îl ştie pe fotbalist de când avea cinci ani. “Ne înţelegem bine. O cunosc pe actuala mea iubită de când aveam cinci ani. Antonella este verişoara celui mai bun prieten al meu. Familiile noastre se cunosc, aşa că nu aveam dubii despre ea”, a spus acum câţiva ani jucătorul celor de la Barcelona.

Soţia lui Lionel Messi: fotbalistul a fost cuplat cu două starlete

Până să ajungă la o relaţie stabilă cu Antonella, Messi s-a mai afişat cu două bombe-sexy. Una a fost modelul argentinian Macarena Lemos, cei doi cunoscându-se în 2005 şi fiind împreună doi ani.

Macarena Lemos
Macarena Lemos

După ce s-au despărţit, el s-a cuplat cu Luciana Salazar cea care la Campionatul Mondial din 2006 a fost “mascota” echipei naţionale a Argentinei. Legătura nu a durat mult, ea a devenit iubita tenismenului Juan Martin Del Potro, iar el a început să se vadă cu Antonella. Ea avea să devină soţia lui Lionel Messi.

Luciana Salazar
Luciana Salazar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net