Sexy cu tricolorul! Baschetbalistele din naţională au pozat provocator

Ultima actualizare:

    Claudia Pop
Claudia Pop

Jucătoarele din naţionala feminină de baschet le-au rezervat o supriză admiratorilor. De Ziua Naţională a României, fetele s-au lăsat pozate într-o şedinţă inedită, în care tricolorul a fost omniprezent.

Cele mai valoroase baschetbaliste ale ţării au dovedit cu această ocazie că sunt irezistibile nu numai sub panou, ci şi în faţa aparatelor de fotografiat. De altfel, la recentul Campionat European organizat de România şi Ungaria, naţionala noastră n-a rupt gura târgului pe teren, dar a impresionat prin frumuseţea jucătoarelor. Inclusiv lidera şi veterana României, Anca Stoenescu (35 de ani), a fost inclusă în ultimii ani în topurile cu cele mai sexy baschetbaliste din lume.

Anca Stoenescu
Anca Stoenescu

O altă baschetbalistă cu sex-appeal este Andreea Romina Filip, care se poate lăuda cu titlul de Miss câştigat în 2014 la “meciul stelelor” din campionatul intern.

Andreea Romina Filip
Andreea Romina Filip

Cel puţin la fel de atrăgătoare e mai tânăra Claudia Pop (26 de ani), una stranierele României, ea fiind legitimată în Spania, la Bilbao, după o scurtă aventură în Ecuador.  

O prezenţă exotică în sălile de baschet de la noi e mulatra Annemarie Pârău (31 de ani), care a făcut vâlvă în trecut cu relaţia de amor cu handbalistul Marius Novanc.

Annemarie Pârău
Annemarie Pârău

Apoi, printre tricolore şi-a făcut loc şi o jucătoare cu ochii oblici, Sonia Ursu Kim (22 de ani), sportivă pe jumătate româncă, pe jumătate sud-coreeancă.

Sonia Ursu Kim
Sonia Ursu Kim

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net