O jurnalistă sexy, sărutată cu forţa de un tenismen la Roland Garros! VIDEO

Ultima actualizare:

    Mally Thomas
Mally Thomas

Jucătorul de tenis francez Maxime Hamou (21 de ani), eliminat în primul tur la Roland Garros, a intrat într.un scandal cu tentă sexuală după ce s-a apropiat nepermis de mult de o jurnalistă care încerca să-i ia un scurt interviu.

Totul s-a petrecut pe una dintre aleile complexului parizian, când Hamou a fost solicitat de unul dintre corespondenţii postului Europort, Mally Thomas.

Tânăra ziaristă a încercat să-şi facă meseria şi să-i smulgă câteva impresii lui Maxime Hamou, dar a avut parte de un gest neaşteptat din partea sportivului clasat în jurul locului 300 mondial. Cu zâmbetul pe buze, acesta a încercat de trei ori s-o sărute pe obraz pe Mally, aşa cum se poate vedea mai jos.

Organizatorii de la Roland Garros s-au sesizat şi au luat o decizie drastică în privinţa lui Maxime Hamou, jucătorului fiindu-i retrasă acreditarea, astfel că tenismenul nu va mai putea asista la meciuri nici măcar din postura de spectator.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net