Năstase n-are gusturi rele! Cine e Anne, căpitanul-nejucător al Marii Britanii

Ultima actualizare:

    Anne Keothavong
Anne Keothavong

Fostă tenismenă, Anne Keothavong (33 de ani) e căpitanul-nejucător al echipei Marii Britanii de Fed Cup, care la finalul săptămânii trecute a fost învinsă de România în Fed Cup, cu scorul de 3-2 pentru tricolore.

Întâlnirea a fost marcată însă de incidentele regretabile provocate în mare parte de căpitanul formaţiei noastre, Ilie Năstase. Printre capetele de acuzare aduse fostului mare tenismen se numără şi gluma neinspirată adresată lui Anne Keothavong în preziua meciului. "La ce cameră stai?", a întrebat-o Năstase pe omoloaga sa, Anne răspunzându-i doar printr-un zâmbet nevinovat.


    Anne Keothavong, la Wimbledon în 2013
Anne Keothavong, la Wimbledon în 2013

La 33 de ani, Anne e unul dintre cei mai tineri căpitani-nejucători din Fed Cup. De altfel, n-a trecut mult timp de când jucătoarea cu origini asiatice (tatăl său e din Laos) s-a retras din tenisul de performanţă, mai exact după turneul de la Wimbledon din 2013. Până la acea dată, Anne Keothavong n-a fost o tenismenă strălucitoare, cea mai bună clasare a sa în ierarhia mondială fiind locul 48, atins în 2009.


    Anne Keothavong, alături de soţul ei
Anne Keothavong, alături de soţul ei

În viaţa privată, Anne trece printr-o perioadă extrem de fericită. În 2015 s-a măritat cu Andrew Bretherton, cei doi având deja o fetiţă, Ava, născută în noiembrie 2015. Mai mult, Anne e din nou însărcinată, lucru pe care îl ştia şi Ilie Năstase. "Ce să fac cu ele? Una e gravidă cu al doilea copil şi alta e ocupată", a spus Năstase, referindu-se la Anne Keothavong şi Johanna Konta, ultima fiind jucătoarea numărul unu a britanicelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net