Minunea sexy din golf a dat o nouă "lovitură" de senzaţie!

Ultima actualizare:

    Paige Spiranac
Paige Spiranac

Amatorii jocului de golf vor avea un motiv special pentru a urmări cu atenţie primul mare turneu al anului 2018, programat la finalul lunii ianuarie, la Dubai.

Astfel, organizatorii competiţiei din Emirate au dat o adevărată lovitură de imagine, angajând-o pe frumoasa Paige Spiranac în rolul de "announcer", adică de prezentator al jucătorilor la intrarea acestora pe iarbă.

Americanca este şi ea o bună practicantă a golfului la cel mai înalt nivel, dar a devenit celebră nu cu ajutorul rezultatelor, ci prin felul în care arată. Pe reţelele de socializare, blonda de 24 de ani a stârnit o "furtună" în toată regula, ea adunând cu fotografiile sexy pe care le postează peste un milion de urmăritori.


    Paige Spiranac
Paige Spiranac

Într-un recent interviu, tânăra s-a plâns de numeroasele critici care s-au abătut asupra sa în ultima perioadă, multă lume acuzând-o de faptul că s-a folosit de frumuseţe pentru a primi invitaţii la marile turnee de golf.

"Am primit chiar ameninţări cu moartea şi mi s-a spus că lumea e mai bună fără mine. În faţa acestor atacuri, ajungi să crezi că nu valorezi nimic şi că orice faci e degeaba. Mi-a fost atacată inclusiv familia, cu cuvinte dure", a povestit Paige.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net