Fiica lui Caniggia are fotbaliştii la picioare

Ultima actualizare:

    Charlotte îşi doreşte  o carieră de succes  în televiziune
Charlotte îşi doreşte o carieră de succes în televiziune

Fostul mare fotbalist argentinian Claudio Caniggia are cu ce să se laude. Şi nu vorbim despre performanţele sportive, fiind prezent la trei ediţii ale Campionatului Mondial, 1990, 1994, 2002, ci la realizările sale în afara terenului. Mai précis la fiica Charlotte, ajunsă vedetă internaţională după ce a defilat pentru Victoria’s Secret şi a participat la diferite emisiuni tv.

Claudio Caniggia, 49 de ani, s-a retras din activitate în 2002, dar numele său este dus mai departe. Nu în lumea fotbalului, ci în cea mondenă, pentru că fiica sa Charlotte, 22 de ani, este deja vedetă. Şi nu doar în Argentina. Frumoasa blondină, manechin, călcându-i pe urme mamei, a defilat în lenjerie intimă pentru celebrul brand Victoria’s Secret, apoi ofertele de joburi din televiziune au venit una după alta. Aşa a apărut în show-uri ca ”Big Brother” sau ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, variantele pentru America de Sud.

Voluptoasa Charlotte este şi o tipă extrem de controversată, declarându-se în nenumărate rânduri o mare admiratoare a fotbaliştilor. Anul trecut chiar a recunoscut că este îndrăgostită de Cristiano Ronaldo, proaspăt despărţit la acea vreme de supermodelul Irina Shayk. ”Nu-mi plac spaniolii. Prefer italienii sau argentinieni, blonzi cu părul scurt. Ah, şi obligatoriu să aibă un Ferarri”, şi-a mărturisit fiica lui Caniggia preferinţele în materie de bărbaţi. Cum, necum, însă fata îşi încalcă ”principiile”, pentru că recent s-a cuplat cu atacantul lui Bournemouth, Juan Iturbe. Argentinianul în vârstă de 22 de ani este brunet, tatuat, creol şi mare amator al maşinilor mari, nicidecum al celor sport, aşa cum îi plac blondinei.

Iturbe joacă în  atacul celor de la  Bournemouth
Iturbe joacă în atacul celor de la Bournemouth

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mamaia  jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net