Fanii Barcelonei, în delir: Miss Bumbum s-a "culcat" cu Pique!

Ultima actualizare:

    Suzy Cortez
Suzy Cortez

Brazilianca Suzy Cortez, recunoscută pentru titlul de Miss Bumbum câştigat în 2015, a băgat din nou zâzanie în vestiarul Barcelonei. În urmă cu o lună, sud-americanca a făcut-o geloasă pe iubita lui Messi, Antonella Roccuzzo, cu câteva poze incendiare trimise starului Barcelonei.

Acum, Suzy Cortez şi-a găsit o altă ţintă din lotul echipei iberice. Este vorba despre fundaşul Gerard Pique, partenerul de viaţă al cântăreţei columbiene Shakira.

Totul a pornit de la o promisiune făcută de Suzy, care a declarat că va poza complet dezbrăcată în cazul în care Barcelona va câştiga titlul de campioană în Spania. Cum catalanii au cucerit trofeul la finalul săptămânii trecute, Miss Bumbum a trecut la treabă.

Astfel, Suzy Cortez a postat pe Instagram o fotografie nud, având grijă să-şi acopere părţile intime cu un mesaj de felicitare pentru a evita cenzura reţelei de socializare. Totuşi, fotografia originală a apărut pe internet.

Suzy Cortez s-a ţinut de promisiunea făcută fanilor Barcelonei
Suzy Cortez s-a ţinut de promisiunea făcută fanilor Barcelonei

Mai mult, în aşternutul în care s-a întins Suzy se poate vedea şi numele lui Pique, alături de o siglă a Barcelonei. Rămâne de văzut care va fi reacţia Shakirei.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net