Ea este muza golgheterului Ligii I

Ultima actualizare:

Kamil Bilinski a reuşit primul hattrick al carierei şi a sărbătorit în familie, alături de consoarta sa, Sandra, şi copilul lor, Nikodem. Atacantul polonez a început campionatul în forţă. Echipa sa a învins Oţelul cu 4-0, trei dintre reuşite fiind operele sale.

„Am marcat primul hattrick oficial din carieră şi de mult aşteptam acest moment. O să sărbătoresc alături de familie”, a spus jucătorul de 26 de ani, poreclit acum de fanii dinamovişti „Trilinski”, graţie evoluţiei sale. Şi, într-adevăr, jucătorul e aşteptat acasă după fiecare meci de nevastă şi copil. El şi Sandra sunt căsătoriţi din vara anului trecut şi de mai multe luni şi sunt şi părinţi, Nikodem fiind aşa cum spune fotbalistul „cea mai mare fericire a familiei noastre”.

Cei trei locuiesc într-un cartier rezidenţial, după ce la început fotbalistul a stat singur într-o cameră de hotel, iar dorul de cei dragi l-a făcut să aibă o evoluţie slabă şi chiar a fost exclus din lot.

De când familia s-a reunit, Kamil s-a transformat total şi a devenit „arma secretă” a dinamoviştilor. Interesant e că în vară, el a fost aproape să părăsească echipa, speriat de faptul că Dinamo a intrat în insolvenţă, dar a decis să continue. Mai mult, staff-ul tehnic i-a oferit tricoul cu numărul 9 pentru acest sezon, cifră ce s-a aflat pe echipamentul unor jucători emblematici ai roş-albiilor, ca Niculescu sau Marius Niculae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net