Ea e blonda răsfăţată de cel mai bogat sportiv al lumii!

Ultima actualizare:

    Floyd Mayweather Jr. şi iubita sa, Doralie
Floyd Mayweather Jr. şi iubita sa, Doralie

Boxerul Floyd Mayweather Jr., recunoscut drept sportivul cu cele mai mari venituri în ultimii ani, pare să fie îndrăgostit lulea de Doralie Medina, o blondă care până nu demult se afla în staff-ul tehnic al americanului, pe post de maseur.

Neînvins în cariera de profesionist, Floyd Mayweather Jr. are o avere colosală, veniturile sale în 2013 ridicându-se la 90 de milioane de dolari, conform revistei Sports Illustrated. Numai din meciurile de box, lăsând la o parte banii proveniţi din publicitate, Mayweather  a strâns aproximativ jumătate de miliard de euro.

Doralie Medina
Doralie Medina

Persoana care se "bucură" cel mai mult de bogăţia lui Mayweather este Doralie Medina, blonda care l-a consolat pe american după despărţirea acestuia de fosta sa logodnică, Shantel Jackson. Pentru Doralie n-a fost foarte greu să intre la inima lui Floyd, ea ocupându-se în ultimii cinci ani de pregătirea fizică a boxerului, mai exact cu masajele.

"Ai fost alături de mine şi m-ai ajutat să câştig 5 din cele 11 titluri mondiale. De fiecare dată când am avut nevoie, am avut în tine o persoană de încredere, un umăr pe care să plâng. Meriţi cu adevărat fiecare cadou primit de la mine pentru că tu eşti un cadou în viaţa mea dăruit de Dumnezeu", a scris Mayweather pe o reţea de socializare cu ocazia zilei de naştere a proaspetei sale iubite.

Maşina primită cadou de Doralie de la Mayweather
Maşina primită cadou de Doralie de la Mayweather

De altfel, americanul a prefaţat evenimentul încă de acum două săptămâni, atunci când i-a făcut cadou lui Doralie o maşină Rolls Royce în valoare de 300.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net